До 30 април в Община Пловдивще се събират предложения отархитекти,

...
До 30 април в Община Пловдивще се събират предложения отархитекти,
Коментари Харесай

3000 лв. награда за идеен проект дава Община Пловдив - търси се решение за сградата на БНБ на Малката Главна

До 30 април в Община Пловдивще се събират оферти отархитекти, дизайнери и актьори, които имат концепция в какво да се превърнебившата постройка на Българска народна банка на ул. " Райко Даскалов " в Пловдив.

" Търсим оферти с почит към предишното на тази постройка " съобщи през днешния ден пред публицисти кметът на Пловдив Костадин Димитров.

За задачата от 15 до 23 март постройката ще бъде отворена за визити, както и в деня, преди края на състезанието - на 29 април.

Изискването за постройката, която сега стои неизползваема, еда се приложат най-хубавите международни практики. Освен за нейната функционалност, ще се одобряват хрумвания и заинтериора.Обектът разполага със 140 стаи и банков трезор.

Според заместник-кмета Пламен Панов ще е най-подходящо, в случай че концепциите за промяна на постройката са свързани с развиване на културния живот в града. Самият той също ще бъде в конкурсната комисия.

Всички хрумвания и оферти за " възобновление " на 115-годишната постройка ще бъдат оповестени на пловдивчани.Екипите, които са работили по първите 3 плана, класирани от комисията, ще получат по 3000 лв..
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР