До 25-годишна възраст тялото ни има време да натрупа много

...
До 25-годишна възраст тялото ни има време да натрупа много
Коментари Харесай

Кисело мляко с ленени семена сутрин-две добри причини да го правите

До 25-годишна възраст тялото ни има време да натрупа доста излишно и този „ ресурс “ ще се усилва единствено всеки ден. Тежестта от токсините и мастния пласт кара тялото да остарява по-бързо, засягайки най-вече стомашно-чревния тракт, сърдечно-съдовата система и кожата.

За да се предотврати това, има доста способи за пречистване на тялото. Предлагаме ви едно от най-меките: въвеждането в диетата на напитка, която работи като четка за стомаха. Състои се от два елементарни съставния елемент – ленени семена и кисело мляко.

Какво почиства напитката

От всички млечни артикули, единствено същинското кисело мляко може да основава другарска флора в дебелото и тънкото черво. Ето за какво освен киселото мляко, само че и айряна носят изгоди за тялото.

Ленените семена съдържат омега-3 мастни киселини, които разтварят фекални камъни и лекуват лигавиците. Само че пълнозърнести или жестоко смлени семена работят като четка за стомаха. Подувайки се, те го изпълват, създавайки чувство за задоволеност за дълго време и в това време разчистване на чревната стена.

Пийте за намаляване

Консумацията на кисело мляко с лен подтиква тялото да отслабне, контролира равнищата на холестерола в кръвта и възстановява липидния метаболизъм. За дейно разчистване на стомашно-чревния тракт, възобновяване и загуба на тегло е извънредно значимо да пиете напитка съгласно специфична стратегия, която ще намерите в края на публикацията. Този способ ще бъде подобаващ за тези, които виждат следните здравословни затруднения:

възпалителни процеси в дихателната система; възпалителни процеси на стомашно-чревния тракт (гастрит, язви); колит; заболявания на пикочно-половата система; наднормено тегло;

Курсът на детоксикация на организма

Програмата е предопределена за 21 дни. Ако от дълго време не сте организирали „ общо разчистване “ на стомаха, целесъобразно е да го повторите след 2 седмици. И с цел да поддържате резултата, който би трябвало да се връщате към курса на всеки шест месеца.

Първа седмица: за закуска пийте 100 мл кисело мляко с 3 с.л. ленени зърна (по-добре е да ги смилате в хаванче директно преди ядене). Втора седмица: 100 мл кисело мляко с 6 ч.л. ленени семена за закуска. Трета седмица: 150 мл кисело мляко с 9 ч.л. ленени семена за закуска.

Тренирайте се да изпиете чаша гореща вода 40 минути преди да започнете тялото (както знаете, рано сутринта тялото ни не е готово да усвоява храната и има потребност от помощ). Не забравяйте, че това би трябвало да е единствената ви закуска! Ако киселото мляко със семена през нощта не е посочило такава успеваемост, по-добре е да се почерпите с протеинова вечеря от пилешки гърди или яйца.

Дори и да започнете да дъвчете супена лъжица ленени семена преди закуска, това към този момент ще даде резултати – потребен съвет за поддържане на резултата след почистващ курс.

ЗАЖЕНАТА

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР