До 2034 година живи ще останат само 20% от сегашното

...
До 2034 година живи ще останат само 20% от сегашното
Коментари Харесай

Той Позна За Най-Големите Беди, Но Последното Пророчество На Бразилския Нострадамус Е Най-Черното! Смъртна Присъда През 2018! Удря Ни

До 2034 година живи ще останат единствено 20% от настоящето население на планетата. Останалите 80% ще загинат вследствие на злополука, за която ще е отговорно самото човечество.

През 1979 година Хуселин за първи път сънува оракулски сън, обвързван с принцеса Даяна, която катастрофира с кола, само че всичките му опити да предотврати нещастието остават безуспешни. Затова той разпраща писма-предупреждения и до принцесата, и до авторитетните издания в Европа. Нищо обаче не оказва помощ - на 31 август 1997 година Даяна почина в злополука в Париж.

Приблизително същата е била и картината с атентатите против комерсиалния център от 11 септември 2001 година. За неговите прогнози в Съединени американски щати си спомнили едвам след случилото се, написа Блиц.

В Бразилия неговите предсказания са свързани с това, че е планувал гибелта на състезателя Аертон Сена, авиокатастрофата, при която умира кандидат-президентът Едуардо Кампос, и доста други неща. Каквото е било съдено да се сбъдне, се е сбъдвало.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР