До 2030 г. най-малко 15 милиона електрически превозни средства трябва

...
До 2030 г. най-малко 15 милиона електрически превозни средства трябва
Коментари Харесай

E.ON: 4500 допълнителни станции за бързо зареждане до 2025 г

До 2030 година минимум 15 милиона електрически транспортни средства би трябвало да бъдат регистрирани единствено в Германия. Инфраструктурата за зареждане в Европа би трябвало да се разрасне надлежно. С 4500 нови станции за бързо зареждане, E.ON ще продължи да уголемява личната си мрежа за зареждане и да поддържа клиентите в цяла Европа при прекосяването към електромобилност.

Използват се последно потомство бързи зарядни станции на alpitronic с мощности сред 50 и 400 кВт. Те покриват необятен набор от потребности за зареждане – от зареждане на работното място или при извършване на покупки до ултрабързо зареждане на автомагистрала и мегаватно зареждане за тежкотоварни транспортни средства.

В допълнение към разширението на инфраструктурата за зареждане, E.ON и alpitronic желаят в допълнение да подобрят преживяването на клиентите в зарядната станция. Фокусът е върху техническата оптимизация на взаимоотношението сред автомобила, станцията за бързо зареждане и системата за таксуване, както и Plug&Charge.

Всички нови зарядни станции са оборудвани за ad hoc зареждане посредством общоприети кредитни, дебитни или джиро карти, и по този метод дават отговор на условията на новата Наредба за зарядните станции (LSV). Партньорите също по този начин сплотяват своя опит, когато става въпрос за въвеждане на решения за зареждане за тежкотоварни търговски транспортни средства и бъдещо зареждане с мегават. Първите пилотни местоположения с най-новата инфраструктура за бързо зареждане за камиони би трябвало да бъдат основани в разнообразни европейски местоположения до 2024 година

За своите клиенти на камиони и камиони E.ON обезпечава потенциал от идните индустриални линии alpitronic на ранен стадий, които са особено пригодени за зареждане на тежки търговски транспортни средства в депото или на пътя.

Патрик Ламерс, член на борда на шефовете за бизнес решения за клиенти в E.ON споделя - „ Енергийната гражданска война в превоза към електромобилност е в разгара си. Електрическото шофиране е елементарно, занимателно, икономисва CO2 и става забавно за от ден на ден хора. От E.ON предлагаме на своите клиенти всичко, от което се нуждаят, за частна и бизнес действия. Дългогодишното и сполучливо партньорство с alpitronic ни дава опция за по-нататъшен прогрес в разширението на европейската инфраструктура за зареждане и по този метод да осигурим повече отбрана на климата от превоза. “
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР