До 2023 г. Дейвид Груш е ръководил звеното за анализ

...
До 2023 г. Дейвид Груш е ръководил звеното за анализ
Коментари Харесай

В Конгреса на САЩ американски анализатор разказа, че правителството събира тела на извънземни и НЛО

До 2023 година Дейвид Груш е управлявал звеното за разбор за необясними явления в американското министерство на защитата. Миналия месец той съобщи, че Съединени американски щати разполага с " непокътнати или отчасти непокътнати " извънземни галактически кораби.

Груш твърди, че някои от тези извънземни НЛО са " огромни колкото футболно игрище ", както и че има серия от " злонамерени събития ", свързани с тези обекти, които не са разкрити пред обществеността. Все отново Груш признава, че самият той не е виждал тези апарати, само че се базира на диалози с специалисти от най-високо равнище.

В последна сметка вчерашното чуване пред Комисията по неидентифицираните аномални феномени в Конгреса се състоя поради думите на Груш, че информацията за извънземните се крие от конгресмените, оповестява още Българска телеграфна агенция.

Въпреки че републиканецът Тим Бърчет откри съвещанието с думите, че американските законодатели няма да " внасят дребни зелени човечета или летящи чинии в чуването ", а просто ще стигнат до обстоятелствата, показанията на очевидците завиха тъкмо натам - към зелените човечета.

 

Тримата очевидци в продължение на 2 часа разказваха за срещите си с обекти, които не дават отговор на законите на физиката, за водачи, които се опасяват да приказват, за биологичен материал, възобновен от летателни апарати, и за хипотетични репресии против информатори. Всички те считат, че аномалните феномени са евентуална опасност за националната сигурност.

 

Въпреки изказванията им обаче, чуването не докара до съществени разкрития, нито до удостоверение на извънземен живот, само че фактът, че очевидците бяха изслушани пред Конгреса, беше незабравим самичък по себе си, написа Би Би Си.

Дейвид Груш съобщи, че държавни чиновници са крили информация и са наказвали информатори, само че добави, че не може да развие повече детайлности, тъй като това е класифицирана информация.

 

Републиканката от Южна Каролина Нанси Мейс попита Груш дали е имало " биологичен материал " в хипотетичните НЛО-та, на което той отговори позитивно. Мейс зададе уточняващ въпрос дали телата са били човешки или безчовечен: " Нечовешки. Това беше оценката на хората с директни знания по програмата, с които разговарях ", отговори той. Въпреки това обаче на различен въпрос Груш отговори, че самият той в никакъв случай не е виждал тяло на извънземен.

 

Републиканецът от Мисури Ерик Бърлисън изрази мнението, че едва ли същества, способни да изминат милиарди благи, биха били " задоволително некомпетентни ", с цел да се разбият на Земята.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР