До 20 май, от 7 ч. до 18 ч., ще

...
До 20 май, от 7 ч. до 18 ч., ще
Коментари Харесай

До 20 май, от 7 ч. до 18 ч., за ремонт ще се спира движението по пътя към Кръстова гора

До 20 май, от 7 ч. до 18 ч., ще се лимитира придвижването по път III-861 Югово - Лъки - Здравец, по който се пътува до едно от най-светите за християните места в Родопите -. Трафикът се стопира за полагане на нови асфалтови пластове и създаване на дребни уреди в 20 км права от с. Югово до с. Здравец. В неделя – 16 май, ще се работи единствено в 12 км сектор от гр. Лъки до с. Здравец, с цел да се обезпечи кулоар на поклонниците към Кръстова гора.
Третокласният път е единствената пътна връзка на община Лъки с регионалния център Пловдив и е най-пряката връзка на региона с община Баните в Смолянска област. По пътя всекидневно минава тежкотоварен трафик от предприятията за рандеман и преправка на оловно-цинкова руда в региона. Пътят е издигнат през 50-те години на предишния век. Преминава през тежък планински терен, с огромен надлъжен надолнище и в по-голямата си част е без нужния габарит.
 Движението по пътя за Кръстова гора стопира във вторник поради взривни действия Движението по пътя за Кръстова гора стопира във вторник поради взривни действия
На 27 април ще бъде лимитирано прекосяването по пътя Югово – Лъки, в двете направления, заради осъществяване на взривни работи. Пътуващит...
Строителните действия се правят от сдружението, с което има контракт по Закон за обществените поръчки за настоящ ремонт и поддържане на републиканските пътища в област Пловдив.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР