До 17.30 часа във вторник ще бъдат приемани и обработвани

...
До 17.30 часа във вторник ще бъдат приемани и обработвани
Коментари Харесай

До утре реализираните животни и мляко може да се доказват електронно

До 17.30 часа във вторник ще бъдат одобрявани и обработвани е-mail-и с документите, с които претендентите по схемите за обвързана поддръжка за животни за Кампания 2022 година потвърждават създадената и осъществена от тях продукция (мляко и млечните артикули, както и осъществените на пазара животни).

Държавен фонд „ Земеделие ” дава тази година опция на претендентите по схемите за обвързана поддръжка за животни за Кампания 2022 година да потвърдят създадената и осъществена от тях продукция (мляко и млечните артикули, както и осъществените на пазара животни) и електронно.

Те могат да изпратят списък по пример на e-mаil до съответната регионална дирекция на Държавна фирма „ Земеделие ” по непрекъснат адрес на претендента (за физически лица) и адрес на ръководство на претендента (за Едноличен търговец и юридическите лица) не по-късно от 25.10.2022 година Контактите на регионалните дирекции са оповестени на Интернет страницата на ДФЗ.

Всеки един e-mаil е належащо да съдържа запълнен електронен списък на предоставяните документи изтеглен от уеб страницата на Държавна фирма „ Земеделие ” и фото копия на документите или сканирани копия в разнообразни формати на файловете (за предпочитане PDF). След приемане на електронният списък и импортирането му в ИСАК, чиновник от съответната регионална дирекция ще се свърже с претендента да се яви в съответната регионална дирекция да завери с автограф въведените данни и приложените в е-mail документи доказващи реализация на продукцията и за сключване на декларацията по член чл. 27в, алинея 4 на Наредба 3 от 17.02.2015 година – което се явява финален стадий от процедурата по банкет.

Големината на атачмънтите в едно с разказаният електронен списък не би трябвало да надвишава 12 МВ. В случай, че файловете са по-големи от 12 МВ, то е належащо претендента да ги изпрати с повече от един е-mail (Препоръчително е упоменаването в текста на електронното писмо за съществуването на повече от едно писмо с документи).

Периода за отчитане е от 5 до 31 октомври 2022 година Документите доказващи създадената и осъществена продукция следва да са издадени в интервала от 1 октомври 2021 година до 30 септември 2022 година за Кампания 2022. Документи може да се подават в областните  дирекции на Държавен фонд „ Земеделие “  до 31 октомври – понеделник.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР