До 15 години затвор може да получи шофьорът без книжка,

...
До 15 години затвор може да получи шофьорът без книжка,
Коментари Харесай

До 15 години затвор за шофьора без книжка, убил варненски балетист

До 15 години затвор може да получи водачът без брошура, който умъртви варненски балетист и избяга от местопроизшествието.

Срещу 25-годишния Петър Здр. е повдигнато обвиняване, че като недееспособен лидер на автомобил с висока скорост е предизвикал гибелта на 38-годишния Мартин Ч. и е избягал от местопроизшествието.

Днес съдът във Варна удостовери взетата на първа инстанция мярка за неотклонение " Задържане под стража ".

Припомняме, на 10 септември обвиненият прегази балетиста със 77 км в час в многолюден регион по бул. " Приморски ", а след произшествието се укри от полицията.

След като не беше открит в дома си, той беше разгласен за общодържавно търсене, а на идващия ден самичък се съобщи в полицията.

При осъществената съдебно-химическа експертиза в кръвните проби на подсъдимия са открити кокаин и канабис. Наложена му е глоба за шофиране, без да има шофьорска брошура.

Предстои делото против 25-годишния Петър Здр. да бъде планувано за разглеждане във Варненския областен съд. Ако виновността му бъде приета от съда, наказването за осъщественото закононарушение е отнемане от независимост от 3 до 15 години.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР