До 100 лева стигат най-скъпите билети за юбилейния концерт на

...
До 100 лева стигат най-скъпите билети за юбилейния концерт на
Коментари Харесай

Глория удари в земята Лили Иванова

До 100 лв. стигат най-скъпите билети за юбилейния концерт на Глория  Глория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в “30 години на сцена ”.

“Музикалната приказка ”, както е наименуван този театър, пъстър с шлагери през годините, ще бъде на рождения ден на певицата, а точно - на 28 юни 2024 година

“Здравейте, другари! От през днешния ден стартира продажбата на билети за юбилейния концерт “30 години на сцена ” в зала 1 на НДК. Заповядайте! ”, написа Глория  Глория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в и даде опция на феновете си първи да запазят места в концертната зала.

Тя е единственият поп-фолк реализатор с 4 независими концерта в зала 1 на НДК. За първи път дружно с музикална компания “Пайнер ” тя предложения феновете на чалгата в края на 2000 година, с цел да показа песните от албума “12 диаманта ”.

Успехът на албума “Крепост ” пък бе ознаменуван през 2003 година. Концертът театър “15 години на сцена ” бе през 2009 година, а през 2015 година зарадва всички с шлагерите си за “20 години на сцената ”, написа " Марица ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР