ДНК тест разкри, че умиращ мъж, който твърди, че е

...
ДНК тест разкри, че умиращ мъж, който твърди, че е
Коментари Харесай

Лицето му е върху плакати навсякъде: ДНК тест разкрива, че умиращ мъж е най-търсеният в Япония

ДНК тест разкри, че обречен на смърт мъж, който твърди, че е един от най-търсените нарушители в Япония, е казвал истината. Сатоши Киришима прави признанието си през януари. Той споделя на полицията, че желае да посрещне гибелта си с същинското си име.

Вече е открито, че 70-годишният мъж в действителност е Киришима - член на въоръжена група, която стои зад няколко смъртоносни атентата против компании в столицата на Япония през 70-те години на предишния век. При един от тях, ориентиран към постройка на Mitsubishi Heavy Industries, осем души умират, а над 160 са ранени.

Някои от тях са наказани, били са в пандиза, само че всички съумяват да избягат

Киришима е обвинен, че е оказал помощ да се заложи и взриви самоделна бомба, която унищожава част от постройка в Токио на 18 април 1975 година Инцидентът не взема жертви, показва Би Би Си.

Фестивалът на голото тяло е нещо, което съвсем не се е трансформирало през последните 1250 години

Според обвиняванията мъжът е взел участие в четири други офанзиви, осъществени от групата. Двама други нейни членове са наказани на гибел за присъединяване си в офанзиви.

Не е ясно по какъв начин Сатоши Киришима е останал на независимост толкоз дълго - лицето му е върху плакати в цяла Япония. От десетилетия фотосите на дългокосия 20-годишен студент с очила са окачени пред полицейските ръководства в страната. Смята се, че той е единственият член на групата, който в никакъв случай не е бил залавян от полицията.

Тя стои зад покупко-продажби с опиати и пране на пари за милиони

И макар че обликът му е необятно популяризиран, съседите на Кирошима остават шокорани, че мъжът, когато са срещали всекидневно, е търсеният нарушител.

„ Изглеждаше спокоен и сериозен човек, въпреки и с трендове да свири на китара в стаята си след няколко питиета “, разясняват те.

Киришима, който е трансформирал името си на Хироши Учида, 40 години е живял в град Фуджисава.

Традицията ще бъде прекратена по доста прозаична причина

Преди гибелта си, той съобщил на полицията, че е работил в строителна компания. Той не е имал нито шофьорска брошура, нито здравна застраховка, когато се появил в болничното заведение, търсейки лекуване за рак в терминален етап. В този миг той разкрил същинската си идентичност, след което чиновниците алармирали на полицията.

Тя е признала, че знаела за брака и фамилията му

Според проверяващите Киришима разказал детайлности както за фамилията си, по този начин и за Източноазиатския антияпонски въоръжен фронт. Той също по този начин отричал някои от обвиняванията, оповестяват японските медии.

Говорител на полицията в Токио удостоверява пред Агенция Франс Прес, че ДНК тест потвърждава изказванията на пациента за самоличността му.

Органите на реда ще проверяват дали някой е помагал на Киришима да остане неусетен от самото начало, показва Kyodo News.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР