Дните с 5 двойки през 2020 г. трябва да бъдат

...
Дните с 5 двойки през 2020 г. трябва да бъдат
Коментари Харесай

Внимавайте в дните с 5 Двойки през 2020 г.: Ванга, цитирана от ОРТ - slava.bg

Дните с 5 двойки през 2020 година би трябвало да бъдат погледнати със съществено внимание. Повече 22.12.2020 година, в сравнение с 22.02.2020 година

През декември денят с 5 двойки идва незабавно след слънчево затъмнение.

По този мотив Първи канал на съветската телевизия посвети цяло предаване с дълготрайност час и половина на предсказания на Ванга в своя праймтайм в четвъртък. Там 22 декември беше разказан с нейни думи, които непосредствен до гадателката руснак цитира, че светът щял да попадне в сянка, изключително Америка.

Не е ясно до каква степен е било допустимо умрялата през 1996 година екстрасенска, която през последната година от живота си беше със доста отслабнала сила, да е могла да направи такава прогноза за четвърт век напред и то с акуратност до избрана дата. Независимо от това обаче, в събота още веднъж на нея е отдадено най-гледаното вечерно шоу на съветската НТВ Централна телевизия.

Петричката гадателка към този момент се радва на известност освен в московските, само че даже и в британските медии. Където считат Баба за първото й име, а Ванга за фамилното. Погледнато нумерологично, 22 февруари няма неприятни трептения, по-напрегнат е 22 декември.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР