Дни след официалната му премиера, Yettel предлага на всички свои

...
Дни след официалната му премиера, Yettel предлага на всички свои
Коментари Харесай

Yettel предлага HUAWEI nova Y70 в комплект с HUAWEI Band 7

Дни след формалната му премиера, Yettel предлага на всички свои бъдещи и сегашни клиенти новия HUAWEI nova Y70. Смартфонът е най-актуалното попълнение на добре познатата серия. С него потребителите още веднъж получават съвременни технологии на рационална цена. Новият модел се отличава с яркия си 6,75 “ FullView екран, огромната 6000mAh батерия, 22,5W HUAWEI SuperCharge, 128GB памет и мощната EMUI 12 операционна система. Цената на смарт телефона е 229,99 лева в брой, или 11,99 лева на месец с Тотал Макс 39.99 и контракт за 24 месеца. На тази цена до 14 август клиентите могат да получат и смарт гривната HUAWEI Band 7 с редица фитнес функционалности, както и в допълнение 6 месеца успокоение за теб и твоя телефон :
Големият екран е в сигурни ръце – 6 месеца застраховка на екрана от Huawei 1 Право на 1 ремонт, без да задаваме въпроси Автоматична активация след включване на устройството към мрежата за данни
HUAWEI nova Y70 разполага с 13-слойна система за отбрана за възстановяване на сигурността при зареждане, както и виталния цикъл на батерията.

Серията HUAWEI nova Y разрешава на потребителите да се насладят на слушането на музика, възпроизвеждана с висока мощ на звука. HUAWEI nova Y70 е оборудван с неотдавна осъвременената HUAWEI SuperSound система, която усъвършенства качеството на звука и обезпечава по-дълбок бас, по-ясни междинни честоти и е със доста усъвършенстван динамичен обсег и чувство за пространството. HUAWEI nova Y70 поддържа виртуален 9.1-канален звуков резултат, който внася 3D резултати към звука, с цел да сътвори неизмеримо прекарване.

Задната камера на HUAWEI nova Y70 е оборудвана със системата AI Triple Camera, включваща 48MP (f/1.8 бленда) съществена камера с висока разграничителна дарба, 120° 5MP ултраширокоъгълна камера и 2MP камера за дълбочина. Основната камера с висока разграничителна дарба с усъвършенствани логаритми на Huawei може да понижи шума и да усили динамичния обсег, като подсигурява, че всеки кадър е с оптимално качество. 120° ултраширокоъгълната камера оказва помощ елементарно да включите повече наличие в един кадър, с цел да уловите всеки спомен, без значение дали снимате пейзажи, портрети или групови фотоси.

Дискретната Depth Camera работи в тандем с новоразработения боке логаритъм и може тъкмо да локализира дистанцията и дълбочината на обекта. 3D изображенията се употребяват за извеждане на фокуса на фотосите, било то пейзаж или портрет.

От своя страна смарт гривната Huawei Band 7 се отличава със моден и тъничък дизайн, както и опция за 14 дни работа с един заряд на батерията. Моделът разполага с 96 разнообразни режима за подготовка и поддържа автоматизирано наблюдаване на SpO21 и сърдечен темп с помощта на хардуера HUAWEI TruSeen 4.0.

(1) 6 -месечната Застраховка на екрана („ Кампанията “) за HUAWEI nova Y70

Повече информация вижте на:

Повече информация за предложенията можете да откриете.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР