Дни след като обяви раздялата си с Джош Дюамел, Фърги

...
Дни след като обяви раздялата си с Джош Дюамел, Фърги
Коментари Харесай

Фърги със седем нови паречта след раздялата с Джош

Дни откакто разгласи раздялата си с Джош Дюамел, Фърги пусна седем видеоклипа към песни от новия й албум.

В една от продукциите тя даже е описала каква е била най-после връзката им с известния артист. Във видеото към “Save It Til Morning”, русокоската демонстрира образно по какъв начин двама съпрузи към този момент са изстинали един към различен и съвсем не поддържат връзка, само че пред камерите и фотообективите се преструват ослепително на идеалното американско семейство.

При оповестяването на раздялата си, Джош и Фърги споделиха, че не са дружно от много време, само че го пазили в загадка, с цел да може сина им да свикне с този факт и всички да се приспособят към новата обстановка. По-късно певицата показа, че този миг на превземки й е бил изключително противен и сложен.

Сега русокоската е напълно фокусирана върху кариерата си и е подготвена още веднъж да превземе музикалния хоризонт. Затова и за всяка ария и видео към новия й албум Double Dutchess певицата се е съветвала с цялостен екип от експерти. Сред тях изпъква името на стилния редактори и стилист Карин Ройтфелд, фотографското дуо Мерт и Маркус, изобретателния шеф на рекламните акции на Miu Miu и Versace – Джовани Бианко, модела Кендъл Дженър и шведския режисьор Йонас Акерлунд.

“Чувствам се в действителност щастлива, тъй като имам опцията да работя с екип мечта”, хвали се Фърги и споделя за работата си с Ройтфелд: “Това е една легенда. Тя знае какво желае, доста е деликатна към детайлите, поради което я оценявам толкоз доста. Харесва ми да се изучавам от такива хора, които ми оказват помощ да кача стила си на ново равнище.”
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР