Дни, след като клапата на шести сезон на медицинската драма

...
Дни, след като клапата на шести сезон на медицинската драма
Коментари Харесай

Карамазов следи Откраднат живот през фотообектив

Дни, откакто клапата на шести сезон на здравната драма Откраднат живот щракна, артистът Владимир Карамазов се разписа със серия от фотоси „ от кухнята “ на продукцията. Това стана ясно от снимки, оповестени в обществените мрежи, от звезди на сериала, които означават някогашния водещ на Сървайвър като създател на фрагмента.

И въпреки че все още от екипа на Откраднат живот не са повдигнали завесата дали звездата участва на терен, то почитатели към този момент лобират артистът да получи роля и пред камерата. Това пък би била третата стиковка сред Карамазов и Dream Team, откакто той към този момент се разписа с присъединяване в Дървото на живота и Дяволското гърло, чиято премиера към момента изчаква ред в Нова тв.

Шестият сезон на Откраднат живот ще вкара няколко нови персонажа в сюжета. Това са брачната половинка на доцент Банков – Ева, в чийто облик ще изгрее Ана Пападопулу и новият шеф на болница Свети Кирил - анестезиолога Асен – поверен на артиста Владо Пенев.

Поредният началник на лечебното заведение ще има пряк спор с до неотдавна заемащия поста Банков, а за това загатва и обява на Юлиан Вергов в обществените мрежи: „ Много шефове, доста нещо “.

„ Посвещавам ролята си в Откраднат живот на втория брачен партньор на моята майка – професор Асен Бонев, който беше незабравим човек и доктор. Преподавал е дерматология на всички сегашни доктори “, разкри неотдавна и Пенев.

От промоснимки към идващия сезон излиза наяве, че измежду главните сюжетни влакна за героя му ще бъде обвързвана и със сестра Жекова (Марта Вачкова).

Междувременно историята в новите епизоди ще поеме щафетата след финала на Критична точка, под какъвто надпис мина предната порция серии на Откраднат живот. Сред любопитките, за които намекнаха и самите артисти, е фактът, че доктор Стаменова още веднъж ще попадне в лапите на агресор.

Линията към заминаването и повторното връщане на доцент Банков в Свети Кирил също ще бъде сложена в акцент. Продуцентът Евтим Милошев разкри преди дни, че снимачният екип се готви и за къс отскок до Германия, където да снима нужните за историята подиуми.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР