Дни след финала на „Просто ей така… нова глава от

...
Дни след финала на „Просто ей така… нова глава от
Коментари Харесай

Гледаме документален филм за Просто ей така…

Дни след финала на „ Просто ей така… нова глава от Сексът и градът “ и с оповестяването, че вторият сезон на сериала е към този момент доказан, идва и още един подарък за почитателите – продукцията „ Просто ей така…документален филм “. Оригиналният HBO Max филм демонстрира в 70 минути извънредни изявленията на актьорите и екипа зад кадър. Заглавието към този момент е налично за гледане на стрийминг в HBO GO.

В документалната лента виждаме изявленията със Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън, Кристин Дейвис, Сара Рамирес, Марио Кантоне, Дейвид Айгенберг, Евън Хендлър, Никол Ари Паркър, Карън Питман, Сарита Чоудхури и Майкъл Патрик Кинг. Своето особено място получават и дизайнерите на костюмите на новия сезон - Моли Роджърс и Дани Сантяго. Модата има своето уместно място и в документалния филм с фрагменти, в които Дейвис, Паркър и Сарита Чоудхури, виждат и пробват за първи път облеклата, с които се появяват в сериала.

Ще забележим и Синтия Никсън в амплоато й на режисьор, както и изявление на респект към Уили Гарсън, за който това бе последна роля, с няколко минути с него по време на снимачния развой. Режисьор на кино лентата е Фабиен Констант, а изпълнителни продуценти са Сара Джесика Паркър, Алисън Бенсън, Лидия Теналия и Крис Колинс. Трейлър с български надписи Тук!

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР