Дни преди участието си на Европейското първенство по бокс Станимира

...
Дни преди участието си на Европейското първенство по бокс Станимира
Коментари Харесай

Световна шампионка по бокс се включи в кауза срещу агресията

Дни преди присъединяване си на Европейското състезание по бокс Станимира Петрова се впуска в поредна благородна самодейност. Световната ни шампионка ще се снима в документалния филм " Хаштаг експанзия ", ориентиран към попречване на необузданото държание измежду младите. Петрова приказва особено пред Българска национална телевизия.

 © БГНЕС
Спортът е оръжие, с което експанзията измежду младите може да бъде овладяна, счита Станимира. Във кино лентата ще забележим и още едно от известните ни имена на кръга - Даниел Асенов.
Станимира Петрова: Агресията по никакъв метод не може да помогне. Реално ти замъглява съзнанието и твоя взор над нещата. При подрастващите, за жалост, доста постоянно се следи. И боксът е доста подобаващ спорт, а и като цяло бойните изкуства. Защото в залата можеш да изкараш тази отрицателна страст.
В допълнение - Петрова към този момент повече от месец набира средства, с които да помогне за лекуването на потърпевшата при злополука Йорданка Митева. В самодейността към този момент са се присъединили повече от 30 спортисти.
Станимира Петрова: Има още нови продукти, които ще се докарат. Надявам се да се включват още хора, които могат да оказват помощ. Аз ги приканвам. Защото към момента липсват, може би, към 50-60 хиляди.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР