Дни преди първите срещи с публиката, целият актьорски състав на

...
Дни преди първите срещи с публиката, целият актьорски състав на
Коментари Харесай

Целият актьорски състав на Армията мина през тест за COVID-19 - slava.bg

Дни преди първите срещи с публиката, целият актьорски състав на спектакъл "Българския войска ", дружно с всички останали чиновници и техните фамилии, са минали през проби за ковид, оповестиха от театъра.

От там допълват, че тестванията са направени благодарение на Военномедицинската академия и персонално - на генерал-майор проф. Венцислав Мутафчийски.

Ясни правила при влизане и излизане на феновете ще подсигуряват тяхното настаняване. Носенето на маски в театъра ще бъде наложително.

Армията отваря порти с най-хитовите комедийни заглавия от своя репертоар. Първото от тях, на 6 юни (събота), е "Кафе с искания ", и ще се играе на открита сцена в "София тех парк ".

Първата среща в салона на театъра - "Да разлаем кучетата ", е на 9 юни (вторник). Като провокация към феновете, режисьорът Иван Урумов и актьорите в спектакъла - Иван Налбантов, Стефка Янорова, Георги Кадурин, Анастасия Ингилизова, Веселин Анчев, Тигран Торосян, Асен Кобиларов, Милен Миланов, Мирослав Пашов и Борислав Стоилов, вплитат в сюжета и тематиката за ковид и носенето на маски.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР