Дни преди официалното Unpacked събитие на Samsung една от джаджите,

...
Дни преди официалното Unpacked събитие на Samsung една от джаджите,
Коментари Харесай

Galaxy Buds Live - силен шамар за AirPods Pro

Дни преди формалното Unpacked събитие на Samsung една от джаджите, които корейският колос ще показа, към този момент се появи в съвсем целия си искра онлайн.
 Samsung Galaxy Note 20 и последните разкрития към смарт телефона
Ще ни изненада ли Galaxy Note 20

Пластмасов тил и 60-херцов екран

Не приказваме за тазгодишната Galaxy Note серия, а за новите слушалки Galaxy Buds Live.

Изглежда те са се появили в приложението за ръководство на слушалките през iOS, откъдето научаваме много за тях, в случай че не и всичко.
 Снимка 489823

По всичко проличава, че Buds Live ще разполагат с функционалност за уединяване на страничния звук, която липсваше при предходните модели на Galaxy Buds.

Интересно ще е да забележим по какъв начин новата технология се комбинира с извънредно ексцентричната форма на Buds Live, защото шумоизолирането зависи от това по какъв начин слушалките прилепват към вътрешността на ухото.

Звукът още веднъж е пипнат от AKG, само че имаме и нови 12-милиметрови аудио драйвъри.

Някои разбирачи в тех средите искрено декларират, че Buds Live ще слагат превъзходството на AirPods Pro под въпрос, освен поради усъвършенствания тон и шумоизолирането, само че и поради впечатляващата си батерия.

Засега не излиза наяве тъкмо какъв брой огромна е тя, само че дочуваме, че слушалките ще предложат цели 28 часа живот на батерията.

Фактът, че всяка от тях тежи едвам 5.6 грама е още по-впечатляващ.
 Снимка 489822

От Phonearena обаче означават, че животът на Buds Live ще бъде занижен с няколко часа, в случай че функционалността за уединяване на страничните шумове и микрофонът в слушалките са непрекъснато включени.

Както постоянно, оставихме най-хубавото за най-после. Въпреки новия хардуер и функционалности, Samsung ще предложи Galaxy Buds Live на цена от малко над 150 $ - още един доста мощен пестник за Apple и техните AirPods.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР