Дни преди най-светлите Християнски празници - Цветница и Великден, Спорт

...
Дни преди най-светлите Християнски празници - Цветница и Великден, Спорт
Коментари Харесай

Не всеки ден е Великден, но джакпотът от игрите на Спорт тото може да превърне всеки обикновен делничен ден в празник!

Дни преди най-светлите Християнски празници - Цветница и Великден, Спорт Тото подарява още една опция на феновете на лотарийните и тото игри, да се възползват и да не пропущат шанса си за положителни облаги и още повече въодушевление. Българският състезателен тотализатор открива нови точки за продажби в редица обекти на Inmedio, ситуирани в магазините Кауфланд.

Големият брой търговски местоположения, лесната и комфортна досегаемост са единствено част от аргументите за тази самодейност, замислена с единствената цел за по-добри и позитивни резултати и по-доволни клиенти. По този метод се уголемява и партньорството сред Спорт Тото и Лагардер Травъл Ритейл - компанията, оперираща комерсиалните марки Inmedio, Relay и 1Minute, както и комерсиалната верига Кауфланд.

По време на формалната гала, водена от Любомир Петров - изпълнителен шеф на Български състезателен тотализатор, Младен Йорданов - изпълнителен шеф на Лагардер Травъл Ритейл България и Диана Костова- Ръководител Направление " Централно ръководство на недвижимостите " на Кауфланд България, алегорично бе маркирано разрастването на взаимната активност сред фирмите на национално равнище. За положителното въодушевление се погрижи дългогодишния и обаятелен водещ Део, който изненада присъстващите с вълнуващи дарове от тотализатора.

И още забавни обстоятелства! Датата 22 април носи доста символика - с изключение на, че е Международен ден на Земята, тя се пада малко преди Цветница. Този прекрасен български празник постоянно се чества в шестата неделя от Великите пости, тъй че... за какво пък и вие да не уцелите заветната " шестица от Тотото " точно в този ден? Това се е случило преди тъкмо 10 години, когато един късметлия от Сливен печели насъбраната сума във второ изтегляне на играта Тото 2 - 6/49 - 3 271 062,92 лева В наши дни пък прогнозният джакпот в същата тази игра към дата 25.04.2021 е с много сходна стойност - 3 100 000 лева А този превъзходен факт е следващото доказателство, че тотализатора продължава да поддържа личните си обичаи - да раздава обилно на българите едни от най-грандиозните облаги в историята на числовите и лотарийни игри.

Пълен преглед на опциите може да получите на адрес

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР