Дни преди най-голямата звезда в снукъра Рони О’Съливан да пристигне

...
Дни преди най-голямата звезда в снукъра Рони О’Съливан да пристигне
Коментари Харесай

Биографията на Рони О’Съливан излиза в ново издание дни преди пристигането му в България

Дни преди най-голямата звезда в снукъра Рони О’Съливан да дойде в България за демонстративния си мач с Джими Уайт, на пазара се появява ново издание на емблематичната автобиография на седемкратния международен първенец " Бяг " по случай седмата му международна купа, която " Ракетата " завоюва през тази година.

Рони О’Съливан ще се изправи в два демонстративни дуела против друга легенда на снукъра – Джими Уайт. Мачовете ще се проведат в София, на 25 ноември 2022 година от 19.00 чaса в Спортна зала " Левски " и на 26 ноември от 18.00 часа в Комплекс С.И.Л.А. в Пловдив.

Най-голямата вест за почитателите на " Ракетата ", е че Рони ще показа книгата си пред българската аудитория на 25 ноември часове преди дуела в София. Всеки ще може да си закупи " Бяг " на място преди мачовете сред Рони и Джими в София и Пловдив.

" Бяг " е изчерпателен и зрял взор към това, което крепи един талант през най-тежкия интервал от живота му, и разкрива по какъв начин той съумява да продължи напред даже когато наподобява, че към този момент няма сили.



Освен че е играчът с най-вече извоювани трофеи по снукър, за мнозина Рони ОСъливан е и най-талантливият и несъмнено – пораждащ максимален интерес като персона. Той прави първия си сенчъри брейк, когато е на 10 години, и няма огромен шампионат, който да не е спечелил най-малко един път.

В същото време Рони е отказвал участия повече от всеки различен състезател, нееднократно се е оттеглял по време на съревнование, което шесткратният международен първенец Стив Дейвис дефинира като " непочтително ", и е имал многочислени разправии със съдии поради непочтено държание и колоритен език по време на игра.

Автобиографията му хвърля светлина върху върху един интервал, за който единствено най-близките на Рони знаят.

От 2003 година насам възходите и паденията в живота му мъчно могат да останат незабелязани от публиката. В този интервал той печели всичко от Welsh Open до Световното състезание в Шефилд. Същевременно се бори с депресията, персоналните си демони и възходящите подозрения на спонсори и почитатели, че ще се окаже " цялостен неуспех " като състезател и като човек.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР