Дни преди изборите за президент на САЩ - нови публикации

...
Дни преди изборите за президент на САЩ - нови публикации
Коментари Харесай

Бивша приятелка на съпруга на Камала Харис: Той ме удари толкова силно, че се завъртях

Дни преди изборите за президент на Съединени американски щати - нови изявления дискредитират облика на претендента на Демократическата партия Камала Харис посредством изказвания за брачна половинка ѝ Дъг Емхов.

По-рано немският вестник " Цайт " обърна внимание на обстоятелството, че в случай че Харис стане първата жена американски президент, брачният партньор ѝ Дъг Емхоф ще бъде първият " първи господин " (first gentleman) в Съединени американски щати, което би било казус в досегашната история на страната.

Изданието добавя, че по време на своя Харис е засвидетелствала любовта си към своя брачен партньор, като особено се е обърнала към него от трибуната.

 „ Алфа Рисърч “: Очертава се 7-партиен парламент, като има възможност и 8-ма партия да прескочи прага Тази сутрин 4 мин. „ Алфа Рисърч “: Очертава се 7-партиен парламент, като има възможност и 8-ма партия да прескочи прага  HUAWEI WATCH D2 слага нови стандарти в наблюдението на здравето с 24-часово отчитане на кръвното налягане Съдържание от партньори 4 мин. HUAWEI WATCH D2 слага нови стандарти в наблюдението на здравето с 24-часово отчитане на кръвното налягане  „ Спри. Бог ми е дал душа, ти ще ме убиваш “: 88-годишна жена е нападната и обрана в дома си Тази сутрин 3 мин. „ Спри. Бог ми е дал душа, ти ще ме убиваш “: 88-годишна жена е нападната и обрана в дома си  Три години затвор за близнаците, прикрили убийството на Димитър от Цалапица България 2 мин. Три години затвор за близнаците, прикрили убийството на Димитър от Цалапица  Обвинения за мъжете, отвлекли бременна жена пред очите на приятеля ѝ в Мездра България 2 мин. Обвинения за мъжете, отвлекли бременна жена пред очите на приятеля ѝ в Мездра  Крави, затворени в камион, бедстват шести ден на „ Капитан Андреево “ България 1 мин. Крави, затворени в камион, бедстват шести ден на „ Капитан Андреево “  Експлозия в централата на турска авиационна компания край Анкара, има починали (ВИДЕО+СНИМКИ) Светът 5 мин. Експлозия в централата на турска авиационна компания край Анкара, има починали (ВИДЕО+СНИМКИ)  „ Алфа Рисърч “: Очертава се 7-партиен парламент, като има възможност и 8-ма партия да прескочи прага Тази сутрин 4 мин. „ Алфа Рисърч “: Очертава се 7-партиен парламент, като има възможност и 8-ма партия да прескочи прага  HUAWEI WATCH D2 слага нови стандарти в наблюдението на здравето с 24-часово отчитане на кръвното налягане Съдържание от партньори 4 мин. HUAWEI WATCH D2 слага нови стандарти в наблюдението на здравето с 24-часово отчитане на кръвното налягане  „ Спри. Бог ми е дал душа, ти ще ме убиваш “: 88-годишна жена е нападната и обрана в дома си Тази сутрин 3 мин. „ Спри. Бог ми е дал душа, ти ще ме убиваш “: 88-годишна жена е нападната и обрана в дома си  Три години затвор за близнаците, прикрили убийството на Димитър от Цалапица България 2 мин. Три години затвор за близнаците, прикрили убийството на Димитър от Цалапица  Обвинения за мъжете, отвлекли бременна жена пред очите на приятеля ѝ в Мездра България 2 мин. Обвинения за мъжете, отвлекли бременна жена пред очите на приятеля ѝ в Мездра  Крави, затворени в камион, бедстват шести ден на „ Капитан Андреево “ България 1 мин. Крави, затворени в камион, бедстват шести ден на „ Капитан Андреево “  Експлозия в централата на турска авиационна компания край Анкара, има починали (ВИДЕО+СНИМКИ) Светът 5 мин. Експлозия в централата на турска авиационна компания край Анкара, има починали (ВИДЕО+СНИМКИ)

Сега някогашна другарка на Дъг Емхоф споделя извънредно пред „ Дейли мейл “, че той я е блъснал " толкоз мощно в лицето " на събитие за звезди през 2012 година във Франция, че тя се е завъртяла от удара.

Жената, поискала анонимност, отхвърля всевъзможни изказвания, че обвиняванията против Емхоф са политически стимулирани и че през годините е подкрепяла демократите.

Жената, която " Дейли мейл " назовава Джейн, е сполучлив юрист от Ню Йорк. Тя взема решение да приказва поради „ лицемерието “ на Дъг Хофман, който в медийни изявленията твърди, че е феминист.

„ Това, което е плашещо за жена, която е била от другата страна, е да гледа по какъв начин тази изцяло изфабрикувана персона разказва себе си “, показва дамата.

„ Неговите изказвания са като антитеза на това, което в действителност е. И това е извънредно шокиращо “, добавя тя.

През август английското издание „ Дейли мейл “ разгласява изказвания, че Емхоф е изневерявал на първата си брачна половинка с бавачката на щерка си Наджен.

Емхоф признава за аферата в изказване, само че неговият представител отхвърля обвиняването да е удрял някогашната си другарка.

„ Всяко съмнение, че той би или в миналото е удрял жена, е погрешно “, декларира той.

„ Дейли мейл “ насочва многократни претенции за коментар към Белия дом и екипа на Камала Харис, подобен обаче не получава, а Дъг Емхоф продължава да се хвали с дългогодишните си феминистки полезности в изявленията за медиите, проведени от президентската акция на Харис, показва английското издание.

" Всеки път, когато видя Дъг по малкия екран да се превъплъщава в облика на съвършен брачен партньор и нетоксичен мъж, се чудя дали Наджен също гледа и се усеща толкоз отвратена, колкото съм аз “, споделя Джейн.

Миналата седмица тя споделя историята си на „ Дейли мейл “ - в това число, че Емхоф ѝ е блъснал толкоз мощен пестник, че тя се е завъртяла. Както ѝ че актуалният брачен партньор на Харис е бил упрекнат от любовницата си, че я е предиздвикал да направи импровизиран аборт на бебето им.

Дъг Емхоф и Джейн се срещат през 2012 година, преди той да срещне Харис, за която се дами през 2014 година.

„ Аз живеех в Ню Йорк, а Дъг живееше в Лос Анджелис. Срещнах го в Match.com (платформа за запознанства). Една вечер след работа се срещнах с него за пиво в хотел покрай „ Таймс Скуеър “, споделя Джейн.

По думите ѝ странното държание на Емхоф почнало незабавно, когато той поканил сина си Коул да се причисли към тях - към час след първата им среща през март 2012 година

„ Беше странна молба за първа среща, само че също по този начин се почувствах зле, че синът му се разхожда из града и чака татко му да завърши срещата си от Match.com. Така че се съгласих. В ретроспекция това трябваше да е червен байрак “, споделя дамата.

Джейн споделя, че връзката им траяла „ няколко интензивни месеца “, като Емхоф почнал да приказва за брак и деца единствено след няколко седмици.

„ Той ме закара със аероплан до Лос Анджелис през април 2012 година. Останах в дома му една седмица. През цялото време той намекваше за брак и деца от мен “, показва Джейн.

„ Той ме бомбардира с обич. Хвана ме за корема и ми заприказва, че желае още бебета “, добавя тя.

След по-малко от месец от началото на връзката им дамата получила доходоносна опция за работа в Обединеното кралство. Емхоф я оставил с усещането, че е подготвен да изостави фамилията си поради нея.

„ Той в действителност изглеждаше, че е подготвен да пристигна с мен в Лондон. Той твърдеше, че е подготвен да го направи, макар че имаше семейство и дете, което към момента беше в прогимназията “, разяснява Джейн.

Първата брачна половинка на Емхоф и майка на двете му деца Керстин, е подала молба за преустановяване на брака им три години по-рано - през юни 2009 година, откакто месец по-рано се разделя с него.

Анонимната жена обаче споделя, че е останала с усещането, че Емхоф към момента усеща дълг към някогашната си брачна половинка и решила да го попита за това по време на пътуването им в Лос Анджелис през април 2012 година

След един внимателен въпрос към него, мъжът разказал цялата си фамилна история. Споделил също и с немарливост, че имал връзка с бавачката на щерка си, която след това твърдяла, че е бременна.

По това време Джейн е резервирала билети за двамата, с цел да участват на звездна церемония вечеря в Южна Франция.

По думите ѝ пътуването първо било „ приказка “, само че в един миг се озовали измежду огромна навалица и голяма опашка. Жената поискала бързо да излезе от нея и да вземат такси.

Джейн се обърнала към камериер и помолила: „ С моите 100 $ дали може допустимо най-бързо да ни осигурите кола “.

„ Докато към момента говорех с него, Дъг излезе от опашката, приближи се към мен, обърна ме и ме удари толкоз мощно, че аз се завъртях и останах в цялостен потрес – с блестящата си рокля и високи токчета “, споделя дамата.

„ В този миг маската му падна и видях тъмната му страна “, прибавя тя.

„ Имах желание да се върна в хотела без него. Затова затварях вратата на колата, само че той си проправи път принудително в нея ", споделя Джейн.

Тя споделя, че се е обадила на другар предприемач в Ню Йорк от таксито, с цел да му опише какво се е случило преди малко. Приятелят ѝ удостоверява позвъняването пред „ Дейли мейл “.

„ Това беше първият път, когато видях грозната страна на Дъг. Бях в потрес. Исках някой да знае къде съм и какво се е случило. Бях изплашена, тъй като мислех, че познавам този човек. Но това не беше по този начин, а той пътуваше в колата с мен “, споделя Джейн.

Бивши сътрудници на Емхоф в някогашната му адвокатска адвокатска фирма настояват, че той е бил „ женомразец “ и с „ неуместно отношение “ към дамите във компанията.

Джейн споделя, че се е тормозила, когато схванала, че Камала Харис ще се омъжва за този човек.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР