Дни преди изборите представители на партии с най-голям шанс да

...
Дни преди изборите представители на партии с най-голям шанс да
Коментари Харесай

Дни преди изборите основните партии посочиха как виждат изхода от кризата

Дни преди изборите представители на партии с максимален късмет да влязат в Народното събрание, показаха по какъв начин виждат изхода от политическата рецесия в студиото на " Панорама ".

Според Атанас Зафиров от Българска социалистическа партия изходът е в разговора. Той добави, че левицата ще постави най-големи старания, с цел да се образува работещо държавно управление.

Стефан Янев от " Български напредък " уточни, че огромната неточност на политиците, след предходните предварителни избори, е че са избрали да приказват през абсурда и взаимните обвинявания. " Диалог е думата, която би трябвало да върнем в политическия си речник ", е неговото мнение.

За Асен Василев от новата коалиция " Продължаваме промяната " - " Демократична България " политическата рецесия може да бъде решена от гласоподавателите. " Ако хората излязат и зададат ясна посока, в която да се движим, ще се реши политическата рецесия. Смятаме, че страната би трябвало да се ръководи от постоянно държавно управление. Можем да се движим напред и то като се подвигат приходите ", е неговото мнение..

Костадин Костадинов от " Възраждане " за следващ път уточни, че взаимни дейности с останалите партии няма по какъв начин да има. Той употребява случая да заяви, че към този момент са събрани 467 хиляди подписа във референдума за опазване на еврото.

Станислав Анастасов от Движение за права и свободи счита, че изходът от рецесията се крие в трите основни думи от предизборната акция на групировката - разсъдък, отговорност и разговор с естествен звук.

За Делян Добрев от ГЕРБ излаз от рецесията е вероятен единствено в случай че гласоподавателите преценяват, че партията на Борисов има максимален късмет да образува кабинет и гласоподават за нея. " Малко не ни доближи в предходния парламент. Смятам, че гласоподавателят е умен и ще реши кой от нас има късмет да образува държавно управление. В последните две години вървим обратно и би трябвало да намерим още веднъж европейският си път ", е неговото мнение.

От дебата стана ясно, че двете партии с максимален късмет да завоюват - " ГЕРБ-СДС " и " Продължаваме промяната " - " Демократична България " все по този начин не виждат разновидности за взаимни дейности.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР