Дни преди да започне първата академична година за Дара Екимова

...
Дни преди да започне първата академична година за Дара Екимова
Коментари Харесай

НЛО, пришълци и спираща дъха любовна история в новия клип на Дара Екимова

Дни преди да стартира първата академична година за Дара Екимова надарената певица показа новия си видео клип. „ Последен мирис “ споделя същинската любовна приказка на изпълнителката с нейния обичан. Бурните страсти посред им пламват в последната му година в гимназията, в която учи и Дара. Навръх рождения й ден същото лято, двамата схващат, че не могат един без различен. Три години по-късно те са все по този начин влюбени, а в текста на „ Последен мирис “ Дара Екимова разкрива, че душите им са минали дълъг път от предходни животи, с цел да стигнат до любовта, която преплита орисите им през днешния ден.

Текстът на песента Дара Екимова написва дружно с Искрен Тончев–Искрата, който е композитор и музикален продуцент на песента. С видео-реализацията още веднъж се заема екипът на режисьора Бойко Щонов и оператора Калоян Игнатов. Сюжетната линия e издържана в стилистиката на известните Sci-Fi кино класики. Тя минава през необикновена среща с тайнствена героиня, гонене и гадателства с оракулските карти на прабългарските руни, които предсказват заканите, дебнещи Дара и екранния й сътрудник. В неговата роля се превъплъщава музикантът и модел Николай Николаев. С надарения барабанист Дара се среща по време на подготовката за поредицата от сполучливи концерти, които осъществя през 2019-а година, и които са самобитен трибют към творчеството на група Сленг.

Разкривайки страстите си от снимачната площадка, Дара Екимова споделя: „ Честно казано бях доста обезпокоена. Има голяма разлика в това да сме дружно на музикалната сцена и пред камерата. Подготовката за фотосите беше доста тежка и виновна. Любимата ми част е актьорската игра. Харесва ми да се превъплъщавам в разнообразни облици, а Бойко Щонов с лекота  съумява да ме слага в разнородни функции. “

Дни преди премиерата на клипа в YouTube в обществените си мрежи Дара Екимова издаде първата посетител звезда в „ Последен мирис “. „ Тя е зелена, бърза и страхотна. Тя е Ford Puma ST. Оборудвана е с нови технологии, които вършат шофирането занимателно. В същото време те наблюдават пътя напред и ме предизвестяват за евентуални рискове! “ – споделя с почитателите си надарената певица.

Любопитното е, че във втория снимачен ден непредвидена гостенка бе неизменима част от екипа на терен. Домашна фаворитка, чиято порода екипът по този начин и не съумя да откри, неразделно следеше всяко придвижване. Любознателната дама деликатно наблюдаваше работата на стилиста и гримьор Никола Флоридов, кокетно въртеше опашка към сета на фризьора Георги Петков и нямаше самообладание да завърши фото-сесията, с цел да поиграе с формалния фотограф на продукцията Теди Грозданов. Дори когато малко преди среднощ стартира „ нашествието на пришълците “ не се уплаши. Енергичният й лай по-скоро издаваше: „ Спокойно, тук съм, ще ви предпазя от всяко зло, прокрадващо се в тъмното. “ Тъй като за нея не бе планувана роля в клипа, приключенията й ще бъдат част от формалния BTS на „ Последен мирис “, сниман от Станислав Пешев.

 

Клипът на " Последен мирис " загатва предисторията на супер-успешния шлагер на Дара Екимова „ Война “, задържал се близо 30 седмици в ТОП 10 на формалната ранглиста на ПРОФОН за най-излъчвани песни в българския ефир и демонстрира по какъв начин Дара Екимова се е озовала на галактическия транспортен съд. Както и във „ Война “, зад кино-камерата, Sony VENICE Full Frame 6K, предоставена от Cinematika, още веднъж застава виртуоза Калоян Игнатов. „ Последен мирис “ е сниман със съдействието на Ford Moto-Pfohe, матраци Ekotex, Sleepmode и Astro for You.

Премиерата на видеото към „ Последен мирис “  в YouTube канала на Дара Екимова е довечера.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР