Дни преди да отпътува от България, след като засне сцените

...
Дни преди да отпътува от България, след като засне сцените
Коментари Харесай

Джерард Бътлър на езда във Владая

Дни преди да отпътува от България, откакто снима сцените си към Код: Ел Ей в София, Джерард Бътлър откри време за подготовка по езда. Това стана ясно от серия от фрагменти в обществените мрежи. Актьорът, чиято обич към страната ни е към този момент пословична, се посвети на обичания си спорт в конна база Св. Иван Рилски, намираща се в с. Владая.

Това не е първият път, в който звездата релаксира всред снимачния си график към третата част от поредицата Код:(...). Преди няколко седмици холивудският ас посвири на перкусии в прочут ресторант в Пловдив, включи се и в празненство на Левски откакто футболният тим се класира за Купата на България.

48-годишният шотландец, придобил международна известност с ролята си на цар Леонид в суперпродукцията 300, влезе при „ сините “ окичен с шалче и запя обичаните песни на левскарската аудитория. Бътлър се снима с играчите им и даде обещание да ги посети и за финала, като им пожела тогава да честват с трофей.

За да поддържа положителната си форма за екшъна пред камерата, той се довери на фитнесинструктора Ричард Величков, благодарение на който вае тяло и Миглена Каканашева-Мегз.

"Много е прецизен, извършва всяко упражнение, което му покажа. Не е надут, като че ли упражнявам със собствен другар ", прям е Величков, който доби известност и като настоящият притежател на купата Мистър България.

Близо месец и половина лиши работата на Бътлър по Код: Ел Ей у нас. В София той пристигна в компанията на кученцето Шушка, което осинови преди месеци още веднъж от Витоша.

Сюжетът на третото попълнение от поредицата Код:(...) ще сложи специфичния сътрудник Майк Банинг на борда на аероплан. Този път точно той ще се окаже в прицела на терористи, откакто е незаслужено упрекнат в опит за ликвидиране на президента на Щатите (в ролята влиза Морган Фрийман – б.а.). Въпреки че мнозина допускаха, че местоположението на събитията в заглавието ще докара до всеобщо потребление на специфични резултати, Бътлър загатна, че Код: Ел Ей ще се концентрира не толкоз върху престрелките и раздаването на крошета, колкото върху вътрешните демони на героя му. Дали ще извърши обещанието си, ще разберем чак през 2019 година, за когато е заложена премиерата на кино лентата. Режисьор на продукцията е Рик Роман Во.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР