Дни преди да настъпи новата 2024-а Светлана Тилкова-Алена направи прогноза

...
Дни преди да настъпи новата 2024-а Светлана Тилкова-Алена направи прогноза
Коментари Харесай

Алена за 2024: Година на кармична разплата

Дни преди да настъпи новата 2024-а Светлана Тилкова-Алена направи прогноза за идната година.

Трудна година, само че компликациите ще ни създадат по-силни, споделя астроложката:

" Изпитанията, свързани с природата, са неизбежни. Сами си разрушавам, и земята се отваря, и трусове има. Пожарите ще са нормални, тъй като има хора, които ги палят умишено. Нептун господства в Риби до 2025 година - ще има повече наводнения, всепомитащи водни стихии по цялата планета. В края на март 2025 настава времето на 14-годишната суша - Нептун влиза в Овен. "

Месеците, през които в България се чакат порои и наводнения, са януари, февруари, март, април и май.

2024 ще бъде година на кармична отплата. Тя се комбинира с Годината на зеления дървен змей съгласно Източния хороскоп. Това значи, че Драконът ще омекотява дейностите на Сатурн, който назовават планетата на злото или планетата на разплатата.

През идната година ще има няколко интервала, които не са подобаващи за започване на нова работа, подписване на брак, покупка на жилище, сключване на контракти и други огромни промени.

2024 ще е първа за доста деца, които се очкава да се родят тогава. Много родители се допитват до Алена, когато би трябвало да изберат дата за секцио.

" Щастлива съм, че в последните 8 години доста майки и бащи желаят дата за секцио и в случай че е изчислена от астролог, лекарите се преценяват с това ", разяснява тя в " Малки диалози ".

Децата, родени през 2024 година, в зодии Козирог и Водолей, идват с доста шанс. Цифрата 24, на която приключва годината обаче, предвещава доста положителни неща за всички новородени.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР