Дневният ред и бюджета на София ни притиска да имаме

...
Дневният ред и бюджета на София ни притиска да имаме
Коментари Харесай

Вили Лилков: Не смятам, че кметът Терзиев е част от напрежението в ПП-ДБ-СС

" Дневният ред и бюджета на София ни притиска да имаме ръководител на Столичния общински съвет. " Това съобщи в студиото на Българска национална телевизия общинският консултант от " Синя София " Вили Лилков.

По думите му до25 януари главните политически сили би трябвало да стартират да си говарят. Но още на 15 януари е доста допустимо да има съвещание по отношение на работата на районните кметове, изясни той.

Лилков разяснява, че в тази обстановка ПП-ДБ-СС са предложили дълготрайно съдружно ръководство, което е невероятно, тъй като " Синя София " не може да ръководи с Българска социалистическа партия. Затова той и Карлос Контрера са предложили краткотраен ръководител като вид за излаз от рецесията, в която изпадна Столичния общински съвет.На второ място те са предложили сформирането на непрекъснатите комисии на СОС, тъй като без тях не може да се работи по отчетите за столицата.

Около 700 отчета по проблеми на столицата са пропуснати, тъй като не може да се избере ръководител на Общинския съвет, разкрива Вили Лилков.

Той обаче не счита, чекметът Васил Терзиев е част от напрежението вътре в групата на ПП-ДБ-СС.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР