Дневниците на Джон Ленън са открити в Берлин и са

...
Дневниците на Джон Ленън са открити в Берлин и са
Коментари Харесай

Откраднатите дневници на Джон Ленън са открити в Берлин

Дневниците на Джон Ленън са открити в Берлин и са измежду над стоте откраднати продукта, принадлежащи на музиканта на Beatles, които следва да бъдат открити от полицията.

Дневниците на Ленън са в централата на Берлинската полиция дружно с два чифта от неговите емблематични кръгли очила, запис на концерт на Beatles, лист с музика и калъф за цигари.

Колекцията от движимости е открадната от вдовицата на Ленън Йоко Оно през 2006 година

Според BBC немските медии оповестяват, че са разпознали движимостите от фотосите, които Йоко Оно е посочила в немското консулство в Ню Йорк.

Много от предметите са иззети през юли, откакто са открити в аукционна къща в немската столица, което кара полицията да преследва останалите откраднати артикули.

Полицията оповестява, че единият 58-годишен мъж е задържан, а вторият обвинен, който е работил за Оно, понастоящем е " неосъществим ", съгласно Мартин Стелинер, представител на Берлинската прокуратура.

These never-before-seen negatives of @johnlennon go onto display within our main exhibition today!! See them now: https://t.co/Kj2E6h13OY pic.twitter.com/Kk8Gy3D5ru
— The Beatles Story (@beatlesstory) November 9, 2017

През октомври беше открита сбирка от предходни невиждани досега фотографии на Джон Ленън в музея The Beatles Story в Ливърпул.

26 негатива, датиращи от 1970 година, бяха разкрити в деня на паметта в Музея на историята на Beatles в родния им град.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР