Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17

...
Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17
Коментари Харесай

Прокуратурата скоростно повдигна обвинение по поредния огласен случай на бой и остригване

Дневник Експрес Научавайте най-важното и забавното всеки ден в 17 часа.
Районната прокуратура във Видин е привлякла в качеството на обвинен 19-годишния мъж, за който по-рано денем регионалната дирекция на полицията заяви, че е.

Случаят във Видин и е от 30 юли - деня, в който се разбра за, само че не беше оповестен до момента. След разгласяването на случая в Стара Загора и последвалите многохилядни митинги в цялата страна, има поредност от известия за други потърпевши.

" Понастоящем е открито, че обвиненият Р.Р. незаконно лишил от независимост 22-годишната С.С., като я заключил в дома си в Видин. Престъпното действие траяло повече от две денонощия - от 12 ч. на 30 юли до 6.30 ч. на 2 август. Той нанесъл на дамата побой с юмруци и ритници по главата и тялото и
остригал косата й с ножица. Престъпното действие е осъществено от него в изискванията на домашно принуждение по метод непосилен и рисков за здравето на потърпевшата ", се прецизира в известие до медиите от Апелативната прокуратура - София.

 Жена от Видин е бита и с остригана коса от някогашния си другар Жена от Видин е бита и с остригана коса от някогашния си другар

Мъжът е притеглен към наказателна отговорност и за несъблюдение на заповед за незабавна отбрана от домашно принуждение от 10 юли по гражданско дело на Районния съд във Видин. С нея той е бил длъжен да се въздържа от осъществяване на домашно принуждение и му е неразрешено да приближава С.С. на разстояние по-малко от 100 метра.

От прокуратурата допълват, че осъществен оглед на местопроизшествието и са конфискувани движимости, имащи отношение към предмета на закононарушението. Предстоят разпити на очевидци и назначение на сложни съдебнопсихиатрични, психически и съдебномедицинска експертизи. Следва да бъдат открити породените на потърпевшата телесни увреждания, техният тип и темперамент.

Мъжът е арестуван с прокурорско разпореждане за 72 часа. Предстои да бъде импортирано в съда искане за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража ", показват от прокуратурата.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР