dnevnik.bgСнимка: Алексей Навални, фейсбукСпеиалисти от берлинската болница Шарите, лекуващи Алексей

...
dnevnik.bgСнимка: Алексей Навални, фейсбукСпеиалисти от берлинската болница Шарите, лекуващи Алексей
Коментари Харесай

В Германия проверяват българска следа в отравянето на Навални

dnevnik.bg

Снимка: Алексей Навални, фейсбук

Спеиалисти от берлинската болница " Шарите ", лекуващи Алексей Навални, за който се допуска, че е бил токсичен, са се свързали с български сътрудници, занимавали се с лекуването на Емелиян Гебрев след покушението против него с вещество от групата " новичок " през 2015 година в София.

Това пишат  " и  и Bellingcat - двете проверяващи групи в Русия и Англия, които разкриха много от обвинените причинители на опитите за ликвидиране на Сергей и Юлия Скрипал във Англия и на Гебрев и още двама българи в България.

Христо Грозев от Bellingcat и публицистите Марсел Розенбах и Фиделиус Шмид са написали публикацията " Българска диря " в немското списание. В нея се споделя, че експертите позволяват - " и това е разбираемо и избухливо " като процес на събитията - че Навални е бил изложен на въздействието на вещество от същото семейство органофосфати, с което е бил токсичен и Гебрев.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР