Дневен хороскоп за сряда, 28.10, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за сряда, 28.10, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Успешен ден за една зодия днес, друга ще спори с началството

 Дневен хороскоп за сряда, 28.10, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН


Подгответе се за изненадващо посещаване на хора, които не сте виждали от години. Явно са решили, че могат да извлекат персонална изгода. Бъдете внимателни, изключително при ретроградното придвижване на Меркурий. Всички, които имат желание да подписват контракти за съдружничество през днешния ден да проведат съвещания с бъдещите си сътрудници. Бъдете внимателни в думите си и не спорете с вашите близки. Те поддържат професионалните ви хрумвания, само че би било добре да се справите и със фамилните си отговорности. 

ТЕЛЕЦ

Ще ви изненадат доходи, които са добре пристигнали след вчерашните ви терзания. Не бързайте да харчите, даже и да ви се коства, че няма да изпаднете в рецесия, тъй като ретроградния Меркурий сервира неочакваности. Следобед ще получите оферти за нови професионални изяви от ваша страна и положителни доходи. Преценете дали не са рисковани. Ако не сте склонни на взаимни отстъпки с околните си свързани с домашните ви отговорности, връзките в фамилията ви ще се изострят до прекаленост. 

БЛИЗНАЦИ

Очаквайте положителни приходи, с цел да извършите покупките за дома и офиса си. Ако сте уговорили значима среща, осъществете я крепко е допустимо до обед. Не са изключени разочарования, подбудени от неспазените условия на ретроградния Меркурий. Пазете се от ласкателства. Преодолейте прекомерната си сензитивност. Деловите диалози са сполучливи, в случай че ви предложат да ги проведете през днешния ден. Намерете време вечерта да се видите с другари, изключително в случай че сте свободни дами и не сте основали семейство. 

РАК

Не бъдете прекомерно изнервени, в случай че ви принуждават да вършиме поправки, изключително в случай че сте възнамерявали нещо друго, което съгласно вас ще ви донесе доходи и самопризнание. Потърсете компромиса и оправданието, че Меркурий е назадничав и не подсигурява положителни резултати. Ако имате опция пътувайте и се разтоварете от напрежението, а и умората към този момент ви проличава. Стабилизирайте фамилните си връзки. Несемейните да не се затварят вкъщи, а да се срещат с хора и да търсят опцията за запознанства.

ЛЪВ

Контакти ви през днешния ден са доста, а запознанствата могат да ви донесат не малко разочарования. През целия ден сте подвластни на внезапни промени в настроението, подтикнати и от опита да се противопоставите на ретроградния Меркурий. Ще създадете проблеми с обкръжението си. Ако сте на работното си място не се претоварвайте. Работата ви спори и без терзания от ваша страна. Ако не сте фамилни и сте намерили подобаващия сътрудник, през днешния ден е съвършен ден, с цел да обявите желанието си за основаване на семейство.

ДЕВА

Днес сте подготвени на всичко, с цел да отхвърлите дилемите си до края на деня и по-късно да се отдадете на развлечения с ваши посетители от чужбина. Наложете си успокоение и ще отхвърлите дилемите си с лекост. Бизнесмените, на които следва да възнамеряват вложения могат да изчакат няколко дни. Овладейте нервите си и се пробвайте да вникнете в възприятията на интимния си сътрудник. Ако не сте задоволително виновни към персоналните си връзки ще се лишите от половите удоволствия. 

ВЕЗНИ

Можете да се радвате на триумфи в този ден. От вас зависи да постигнете съгласие с сътрудниците си и да получите препоръки от другари. Не се доверявайте на непознати, Меркурий е назадничав. Бъдете деликатни, с цел да не пропуснете опцията за осъществяване на диалозите с началниците си и да желаете покачване. Не ви поучавам да взимате инатливо и безогледно спонтанни решения, свързани с персоналния живот и да предприемате крачката към бракоразвод, единствено тъй като сте афектирани. 

СКОРПИОН

Логиката и съществено изречените думи ще убедят хората към вас да се съгласят с вашите доводи и да ви поддържат. Всички действителни хрумвания можете да реализирате благодарение на близки хора. Трудностите са преодолими и не трябва да ви тормозят. Бизнесмените, които развиват активност, обвързвана с огромни вложения, могат да потърсят нови сътрудници. Днес имате опция да изразите любовта си в цялата и мощност и да създадете естетика в фамилните връзки. Сексуалният ви живот се възстановява.

СТРЕЛЕЦ

Не пътувайте, тъй като сте разсеяни и поради ретроградния Меркурий са вероятни изненади. Надеждите и проектите ви няма да се осъществят, в случай че предприемате импулсивни промени. Ограничете контактите с сътрудниците и началниците си. Не започвайте нови занимания преди края на месеца. Приемете предложение за работа, в случай че можете да я завършите в деня. Вашите интимни сътрудници се опасяват да не ви изгубят поради флиртът ви с ваш сътрудник, който за вас е почтен, само че ги е наранил надълбоко. 

КОЗИРОГ

Помислете си върху проектите за близкото бъдеще, чието начало може да поставите през идната седмица. Пристъпете към изясняване на връзките, които сте развалили. Отложете плануваните настоятелен диалози. Непредвидени разноски може да нарушат стабилността на бюджета ви, в случай че прахосвате парите си безогледно преди края на месеца. Близките ви са изнервени от вашето неявяване, макар че сте на среща с приятелки, която се състои всяка седмица. Намерете време и излезте на вечеря с тях. 

ВОДОЛЕЙ

Не проявявайте наивност към непознати хора, с цел да избегнете загуби, изключително в случай че решите да сте им потребни, макар възбраните на ретроградния Меркурий. Не бъдете прекомерно сериозни към сътрудниците си и не прекалявайте с условията си. Бизнесмените да заобикалят вложенията, за които нямат доказателства за обезпечена облага. Имате опция да оправите персоналните си връзки с една дума, само че женския ви инстинкт ще ви подскаже коя е тя. Не се изненадвайте, в случай че се увлечете в нова връзка. 

РИБИ

Неочаквани проблеми поради несъответствуващи запознанства постановат да въведете ред в живота си. Отдалечете от пътя си хората, които демонстрират интерес към вашите проекти. Не бъдете прекомерно доверчиви, в случай че се занимавате с бизнес. Денят е изпълнен с промени, които са свързани с професионалните ви проекти. Обмисляйте добре дейностите си. Следобед и вечерта отдайте дължимото на околните си, отдайте се на отмора и развлечения, в случай че сте си взели отмора. Сексуалните удоволствия ви зареждат.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР