Дневен хороскоп за понеделник, 31 август, изготвен от Светлана Тилкова

...
Дневен хороскоп за понеделник, 31 август, изготвен от Светлана Тилкова
Коментари Харесай

Големи успехи за една зодия днес

 Дневен хороскоп за понеделник, 31 август, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Уредете си среща с ваш сътрудник, който може да ви помогне да постигнете професионалните и персоналните си цели и упоритости. Той има задоволително познания  и умее да ви покаже посоката, само че и да ви зареди с убеденост. За да постигнете задачите си, не си губете времето с безсмислени занимания, а се заемете с поставените задания. Вечерта очаквайте сантиментална среща, която може да ви подари незабравими мигове, само че в случай че сте фамилни и да провали брака ви, тъй като може да се влюбите и да забравите за целия свят. Не правете тази неточност и не се отхвърляйте и от мечтаните полови наслаждения с вашия сватбен сътрудник. 

ТЕЛЕЦ

Искате да останете сами със личните си мисли. Бъдете деликатни, в случай че се постанова да шофирате. Не проявявайте припряност. Внимавайте да не се окажете под прицела на колегиална ненавист. Прикривайте професионалните си стремежите и не дразнете близките, като ги превръщате в свои неприятели. В персоналният ви живот са вероятни спорове, последвани от внезапни промени в настроението, поради ваше неразположение. Отношенията ви за следващ път са подложени на инспекция. Сексуалните ви връзки са изцяло замразени. 

БЛИЗНАЦИ

Намерете компромисно решение в спор с вашите сътрудници, с цел да са удовлетворени и да ви поддържат. Начинанията са сполучливи и ще ви донесат ново самопризнание и отлични доходи. Отложете деловите срещи и диалози, в случай че не са планувани и ви се костват натоварващи. Имате по-важни задания. Обстановката в дома ви е тягостна поради подозрения в невярност, които са подбудени от интриги, достигнали до колегата ви. Не са изключени прояви на ревнивост, които ще доведат до скандал и недоразумение и до отнемане от полови удоволствия. 

РАК

В този ден ви вреди ви желанието да поставяте под подозрение мнението на вашите сътрудници. Бъдете справедливи и не проявявайте пристрастност, когато давате оценката си пред управлението. Работещите в индустрията и в областта на услугите не са късметлии. Да чакат проблеми с съперници. Романтично настроени сте и изпълнени с любов към обичания. Той ще оцени вашето отношение, само че не го убеждавайте да направи покупки, подбудени от желанието ви да се поглезите. По-добре приемете да отидете на ресторант, а по-късно се отдайте на незабравими интимни мигове и полови удоволствия.

ЛЪВ

Некоректност, измами и измяната на ваши настоятелен сътрудници, на които сте се доверили ще ви разочароват още сутринта. Избягвайте запознанствата. Справяте се чудесно със дилемите си, а професионалните ви триумфи са причина за взаимни отстъпки от ваша страна. Не предизвиквайте управлението с думи, с цел да не останете без работа. От вас зависи дали вечерта ще имате посещаване на фамилни другари или ще се усамотите с околните си. Не пропускайте половите удоволствия поради ваши съседи, които отхвърлят да си тръгнат. Кажете им непосредствено, че сте изтощени и ще си лягате. 

ДЕВА

До обед отхвърлете нормалните си отговорности и не се мръщете на неприятни поради продължителното време за осъществяване. Новите задания оставете за следобяд, когато сте се успокоили от постигнатите резултати и връзките с вашите сътрудници са хармонични.  Постарайте се да бъдете толерантни към мнението на сътрудниците си. Не отхвърляйте препоръчаната ви помощ. Помислете за основаване на семейство, в случай че сте самотни, скъпи дами, само че имате сериозна връзка и съхранете хармоничните си връзки с интимната си половинка. Сексуалните удоволствия са естественият и прелестен свършек на деня. 

ВЕЗНИ

Заемете се с вашите най-важни служебни задания. Пропуснатите благоприятни условия за изява в този ден са във ваша щета, тъй като триумфът е до вас и не е редно да го изпускате в края на месеца. Огледайте се деликатно към себе си и преценете дали не би трябвало да създадете нови настоятелен партньорства, без да влагате прекомерна страст и импулсивност при общуването. Ако не сте фамилни благи дами, може да срещнете хора, които ви одобряват и схващат и ще дарят с любов копнеещото ви за усеща и деликатност сърце. Сексуалните удоволствия са ви позволени, в случай че сте опознали добре новите си сътрудници и сте решили да задълбочите връзките си.

СКОРПИОН

Успехът ви в кариерно отношение изисква да не сте нахални и пробивни и да не налагате мнението си. Бъдете общителни, чаровни и не пропускайте да изявите интелекта си. Ако прекалите с желанието си да въведете ред и с педантизма си на работното място, ще усложните връзките си с вашите сътрудници. Променете към по-добро връзки си в фамилията и с вашите възрастни родственици, тъй като те разчитат напълно на вас. Ако имате до себе си обичан човек, а възприятията ви са споделени се отдайте на интимни мигове и полови наслаждения. 

СТРЕЛЕЦ

Полезни нови познания ви дават обещание нови, доста по-добри благоприятни условия за професионална изява. Постарайте се да не налагате нападателно мнението си. Засилва се вашата сензитивност. Имате желание да промените отчасти деловото си обграждане, тъй като сте решили, че имате врагове, които желаете да отдалечите. Намерете метод, в случай че сте обидили интимния си сътрудник да поднесете извиненията си. Романтична вечеря в прелестно заведение може да изглади спора посред ви и да ви подари с незабравими полови мигове. 

КОЗИРОГ

Промените ви оказват помощ да осъзнаете, че очакванията ви няма да се осъществят съгласно вашите упования, само че не ви носят щета, макар несбъднатите ваши проекти и фантазии. В нервността си може да предизвикате загуби на работното място. Служебните ви отговорности остават на втори проект, а недоволството на сътрудниците ви ще доближи своя връх. В фамилията очаквайте проблеми поради проявеното лекомислието на ваш непосредствен другар, който ви ревнува от брачна половинка ви. Не планирайте среща с приятелки, които сте поканили на вечеря, с цел да не изострите в допълнение ситуацията. По-добре се усамотете в компанията на обичания си и се отдайте на интимни диалози и незабравими полови мигове. 

ВОДОЛЕЙ

Не бягайте от действителността и не се доверявайте на непроверена информация. Не се изкушавайте да се впускате в следващите недомислени инициативи. Откажете се от стремежът си да се самоизтъквате. Не е във ваша изгода и да налагате принудително мнението си.  Новите ви хрумвания се осъществят, в случай че цените помощта на близките и не проявявате ината си. Следобед ще ви изненада запознанство, а вечерта ви чака незабравима сантиментална среща. Ако сте фамилни не изневерявайте, с цел да не съсипете хармоничните връзки в дома си, а и с цел да не се лишите от полови удоволствия. 

РИБИ

Занимавате се с видимо безполезни отговорности, които са ви наложени принудително, само че ви носят доходи. Не проявявайте доверчивост и лакомия и не харчете извоюваните пари на мига за тото или хазарт, тъй като триумфът не е с вас и няма да ги умножи, а по-късно ще страдате от безпаричие по ваша виновност. Ще се изложите и ще неуспехите професионалните си проекти за идната седмица. Разходете се или се вижте с приятелки. В приятна компания ще се освободите от напрежението и няма да сте нападателни към обичания си или пък към брачния си сътрудник. Сексуалните удоволствия са другата опция да се заредите със сили.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР