Дневен хороскоп за понеделник, 28.09, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за понеделник, 28.09, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Успехът застава на страната на една зодия, друга ще се бори с неприятности

 Дневен хороскоп за понеделник, 28.09, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Очертава се непредвиден, само че сериозен спор с ваш остарял настоятелен сътрудник, които в този момент се е сетил, че му дължите пари от завършения бизнес, само че всичко е от дълго време документирано и уредено, според закона. Обидните реплики, които може да си размените ще заличат опцията за изглаждане на връзките ви. Оставете бъдещето си в ръцете на Съдбата. Не позволявайте проблемите вкъщи да попречат на работата ви. Ако се влюбите в несъответствуващ сътрудник, мъчно ще прекратите почналата през днешния ден връзка. Ако сте фамилни дами, половите ви връзки са подложени на тестване, поради подозрението, че сте изневерили.

ТЕЛЕЦ

Предстоят ви забавни запознанства, обещаващи ви поддръжка за началото на сполучливи нови планове, само че бъдете внимателни, откакто от първата среща диалозите се обвързват с пари и облага. Може да са лъжливи. Ще се обогатите с нови познания и усещания, които ще отстранен умората и ще ви заредят с оптимизъм. В персоналният живот би трябвало да извършите за следващ път значим избор. Разправията с колегата ви, избухнала ненадейно и без причина може да прерасне в скандал, в случай че не сте задоволително тактични и търпеливи и деянията женския си дебелоглав. Сексуалните ви връзки все пак са хармонични.

БЛИЗНАЦИ

Ще завоюват както търговците, по този начин и техните клиенти. Ако търгувате облагите ще са големи, а в случай че пазарувате, ще сте удовлетворени от покупките си. Днес се постарайте да проведете най-важните си диалози. Ваши настоятелен сътрудници, заемащи върхови публични позиции, ще оценят работата ви. През деня се ядосвате с вашите отговорности, а след работа сте подготвени да придвижите неприятното въодушевление от работното място и вкъщи и ще се изпокарате с околните си. Сексът ще ви зареди с позитивни страсти и невероятни преживявания. 

РАК

Очаквайте приятна вест, обвързвана с персоналния ви живот. Не позволявайте на проблемите да завладеят съзнанието ви, поради невъзможността да се освободите бързо от терзанията си. Трудностите са преодолими! Не е изключено преди обед да пожънете професионални и материални триумфи. Искате да се усамотите. Въпреки това не пропускайте да покажете на фамилията възприятията си. Не лишавайте от внимание обичаните си хора. Сексуалните мигове ще оставят незабравими мемоари у вас, в случай че сте нежни и не се откажете от тях.

ЛЪВ

Странно доброжелателни сте към вашите родственици, макар че ви досаждат с настояванията си за помощ и в случай че може да е парична. Всички към вас ще се учудят на вашата хрисимост и предпочитание да се съобразите с наложените правила на държание. Стремежът ви към материални триумфи ще донесе положителни резултати. Любовни срещи отвън фамилията ще ви донесат единствено разочарования в персоналния живот. Не е желателно да пътувате. Не се доверявайте на шанса си, в случай че сте решили да изневерите. Ще ви разкрият незабавно и ще се лишите от мечтаните полови мигове.

ДЕВА

Осъществете без съмнение премислените промени, които обсъдихте и одобрихте през миналите дни. Успехът ще бъде с вас. Не закъснявайте доста след работно време. Не забравяйте, че неналичието на свободно време, в което да бъдете с околните си ще ги настрои против вас. Бъдете деликатни както в думите, по този начин и в постъпките си. Не сте склонни да раздавате обичта си, само че желаете да я получите, тъй като се чувствате самотни. Семейните могат да изживеят полови мигове, а несемейните да ги оставят за различен ден, в случай че са със инцидентни сътрудници.

ВЕЗНИ

Пътувайте, в случай че имате задоволително пари и няма да се отразят зле на фамилния бюджет през тази седмица. Раздразнителността и нетърпението са вашите най-големи неприятели. Професионалните си обвързване ще отхвърлите с лекост. Начинанията са нежелателни. Анализът на ставащото денем на работното ви място, ще ви помогне да извлечете спомагателна изгода за себе си. Не се впускайте в любовни случки, в случай че сте съжалили някого в неговата самотност, без значение дали сте фамилни или необвързани. Няма да бъдете щастливи. Случайните полови връзки са гаранция за бъдещи проблеми и дълъг интервал на самотност.

СКОРПИОН

Бъдете компромисни и не надхвърляйте опциите си на работното място, с цел да не допускате неточности поради опита да блеснете. Пътуванията са сполучливи, само че бъдете деликатни, в случай че сте зад кормилото. Не обиждайте и не критикувайте! Пресметнете действителните си приходи, с цел да разпределите вярно бюджета си. Ако сте ядосани, не допускайте експанзия към фамилията си и изключително към интимната си половинка. Отдалечаването й ще ви тормози. Сексът няма да е мечтан от обичаните ви хора. Не търсете полови сътрудници отвън дома си.

СТРЕЛЕЦ

Стабилизирайте постигнатото. Начинанията няма да ви донесат триумф. Завършването на неотложни и от дълго време стартирани задания ще ви донесе самопризнание и положителни доходи. Чрез такт и еластичност в общуването можете да избегнете проблемите си на работното място. Разчитайте на поддръжката на авторитетни сътрудници. Самотните си търсят сътрудник, само че дано бъдат деликатни. Не е изключено да срещнете мечтаната огромна обич. По време на половите удоволствия избягвайте диалозите и заядливите въпроси, тъй като ще отблъснете интимната си половинка.

КОЗИРОГ

Склонни сте да оправите връзките си с хора, които са ви засегнали, само че ще се сблъскате със стена от недоумение. По-важно е, че сте взели решението за себе си и ще се почувствате заредени с нови сили и предпочитание в един миг да ги предизвикате на диалог и да се изясните. Бъдете благи с обичаните си хора и не проявявайте ревността си ез причина, а и за вас не е типично да ревнувате, тъй като усещате какво се случва в незримия за близките свят. Не бързайте да стигате до леглото с новото си завладяване. Сексът може да се окаже обвързващ ви за цялостен живот, а вие не сте подготвени за това.

ВОДОЛЕЙ

Анализирайте миналия месец и се постарайте да не допускате остарели неточности. Всички контракти, които желаете да реализирате през идващия първи месец на годината, подгответе и обсъдете в този ден. Разчитайте на интуицията си, с цел да не се лишите от доходи и самопризнание, заслужени с сполучливо приключени договаряния и подписването на капиталови контракти. Днес от сутринта сте неприятно сюрпризирани, тъй като сте натоварени с разрешаване на персонални и фамилни проблеми, които не работят в интерес на интимните ви връзки. Забравете за желанието си да се отдадете на полови преживявания. 

РИБИ

Разправии в фамилията ще ви ядосат сутринта. Проблемите са от битов темперамент. Не забравяйте, че фамилните неприятности не ви дават право да изоставяте професионалните си отговорности. Не сподеяйте проектите си, в случай че развивате личен бизнес. Успехът няма да ви изостави, в случай че премълчавате и не прекалявате с хвалбите. Бъдете деликатни с хората, които обичате. Не ги наранявайте без причина. Несемейните дами ще срещнат мечтаната половинка. Сексуалните мигове ще ви доставят взаимна приятност, в случай че не ги пропуснете, тъй като сте изнервени.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР