Дневен хороскоп за 23.09.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНВ този

...
Дневен хороскоп за 23.09.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНВ този
Коментари Харесай

Представителите на една зодия са напрегнати и изнервени днес

 Дневен хороскоп за 23.09.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


В този ден е добре да си извадите поука от минали неточности и да не се отнасяте безконтролно към финансите си. Очаквайте делово посещаване на ваши задгранични сътрудници. Предварително се запознавайте с крайния вид на всеки контракт, което се постанова да подпишете през днешния ден, като четете и най-дребния шрифт. Личните ви връзки последователно се възстановяват. За страдание сте склонни да забравяте, че страдахте и да се впуснете във флиртове, които нараняват обичания ви. Дали ще ви зарадва сантиментална вечеря и полови наслаждения, които няма да забравите, зависи от вашето държание и уместност. 

ТЕЛЕЦ

На работна среща няма да съумеете да разрешите наболели проблеми. Очаквайте делово предложение, което е добре да не отказвате, макар компликациите, които имате на работното място, само че не и да приемате сключване на контракти. Не пропускайте спомагателните приходи. Не ви предлагам да промените работата си, само че не оставяйте без внимание печелившите настоятелен оферти. Вечерта изяснете проблемите в фамилните връзки, скъпи дами. Очаквайте промени в персоналния живот, които са за ваше положително. Не се лишавайте от половите удоволствия и сантименталните мигове. Задължителни са грижите за здравето и профилактичното лекуване на хронични болести. 

БЛИЗНАЦИ

Не бива да се пробвате да свършите няколко неща по едно и също време. Предстои ви кондензиран с страсти ден поради опита ви макар че си знаете урока. Ще получите признанието и на сътрудниците си и на управлението поради помощта, която сте им оказали. Бъдете деликатни към новите запознанства, без значение дали са настоятелен или персонални.  Отидете на работа в положително въодушевление. Вечерта излезте с приятна компания, само че не прекалявайте с настояването си да се преценяват с вашите проекти и избор на заведение. Възможна е нова интимна връзка при несемейните дами. Сексът ще ви помогне да се справите с различията с брачния си сътрудник. 

РАК

Днес сте напрегнати и нервни, с изменчиво въодушевление поради блокиране на желанията ви да поставите ново начало и да блеснете. Не позволявайте неналичието на мира да провали работата ви. Избягвайте запознанствата и се дръжте добре с сътрудниците си. Забравете ненужните диалози, както и желанието ви за работа с документи. Приберете се, разкрасете се и отидете да се повеселите. Несемейните дами може на празненство или по време на посещение да срещнат своята половинка. Бъдете уверени в чара си и не пропускайте половите мигове с обичаните си хора. 

ЛЪВ

Обмислете идно осъществяване на диалози със чиновници от държавните институции, с които сте обвързани в настоятелен връзки. Не е изключена поддръжката на авторитетни персони. Претворете проектите си в действителност и не забравяйте за получената преди време поддръжка. Пътувайте, само че не сядайте зад кормилото! Предстои ви изпълнена с приятни преживявания вечер и среща със остарели другари. Проявете внимание и грижовност към вашите близки. Предпазвайте се от проблеми в фамилията или с интимния сътрудник и не се лишавайте от полови наслаждения. 

ДЕВА

Емоцията пречи на напредъка в работата и ви основава съществени компликации в общуването с вашите сътрудници, което не ви се случва за първи път. Ако сте упорити, ще си осигурите спомагателни доходи. Силите ви се възстановяват. Стабилизирайте постигнатото. Предстоят ви промени. От вас зависи да ги превърнете в триумф. Следобед сте длъжни да се отдадете на отмора, тъй като към този момент сте на края на силите си. Опитайте се да възстановявате връзките си с вашите половинки и да постигнете полова естетика.

ВЕЗНИ

Денят е изтощителен и под напрежение, само че е удобен за инициативи и пренасяне на нова работа. Обсъдете желанията си с способени адвокати и преценете дали постъпвате вярно. При настоятелен срещи и диалози внимавайте да не се неуспехите с някоя не на място изречена дума. Не сте подготвени да споделите възприятията си, а този факт ви изтезава и не ви дава успокоение. Вечерта отидете на сантиментална вечеря и без терзание дайте израз на обичта си към обичаните хора. Сексът ще ви зареди със сили и невероятни преживявания. 

СКОРПИОН

Обмислете замислените от вас начинанията дружно с вашите сътрудниците си, само че единствено до тази граница на реализират сговор, бъдете дейни и следвайте пътя си, без да се отклонявате от него. Деловите диалози са сполучливи. Разчитайте на интуицията си при осъществяване на поставените ви задания. Вечерта си останете вкъщи. Бъдете с околните си и обсъдете последните мерки иден фамилен празник. Би било добре за вас и половинката ви да се отдадете на възприятията си и на полови удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Поставете началото на следващата доза планувани преди време нови задания, които ви носят триумф. В положение да предизвикате непредвиден поврат в живота си поради несъответствуващи запознанства, които осъществявате. Не взимайте прибързани решения, отнасящи се до професионалните ви проекти. Овладейте бликащата страст поради недоразумение с интимния ви сътрудник, която не знае какво желае, а вие отказвате да се подчините на капризите му. Вместо да се ядосвате, прекратете връзката си, в случай че не сте фамилни. Сексът не е мотив за помирение. 

КОЗИРОГ

Пригответе се за компликации на работното си място. Ако не съберете сили да ги преодолеете, сами сте  виновни за бъдещите си проблеми. Имате опция да подпишете значим контракт и да се отправите на път. Не се отхвърляйте от най-смелите си цели. Не харчете. Започнете да пестите, да за не се окажете без пари, които мъчно ще възстановите. Общуването с околните ви е затруднено. Поканете си посетители! Овладейте страстта си, в случай че желаете да си спестите неприятностите. Ако съхраните хармонията ви чакат приятни сантиментални мигове и полови наслаждения. 

ВОДОЛЕЙ

Денят ви сервира опция да пътувате и да предприемете промени на работното място. Жънете триумфи, само че може да са върхови. Ще ви поднесат информацията, която ви е нужна без да я желаете. В професионалния живот триумфът няма да ви изостави и в този ден. Очаквайте вест за доходи. Очаквайте запознанство, което ще ви изненада с незабравимо сантиментално премеждие, на каквото въобще не сте се надявали. Поставете сполучливо начало за стабилизиране най-много на персоналните ви връзки и половия ви живот. 

РИБИ

В директната ви професионална активност се предпазвайте от неточности, подбудени от доверяване на непроверена информация. Искате да блеснете  дори и с цената на финансови загуби. Не бива да пропускате служебно или персонално пътешестване поради ината си. Ако го пропуснете ще съжалявате още вечерта. До обед се подгответе за проблеми в персоналните връзки, които няма по какъв начин да разрешите в придвижване, тъй като изискват диалог с вашите близки. Не се надявайте, че интимният ви сътрудник ви е дал прошка и забравете за половите си мечти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР