Дневен хороскоп за 21.12.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННе пътувайте,

...
Дневен хороскоп за 21.12.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННе пътувайте,
Коментари Харесай

Представителите на една зодия днес са изнервени за хвърлените пари на вятъра

Дневен хороскоп за 21.12.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Не пътувайте, нито делово нито за забавление!  Отложете взимането на значими настоятелен решения за различен ден. Анализирайте повода за пропуските на вашите сътрудници. Ако се постанова да работите интензивно и без отмора в този ден, вечерта си позволете отдих. Не позволявайте на страстта да ви попречи. Не се противопоставяйте на вашите близки. Не създавайте проблеми в фамилията си, които може да превърнете в необратими. Изневярата на половинката си тълкувайте като протест против вашето държание и липса на чести полови контакти. 

ТЕЛЕЦ

Отложете деловите пътувания, които няма да са сполучливи и ще ви основат проблеми, тъй като оставяте в други ръце значимите си служебни задания. Бъдете правилни към вашите сътрудници, в случай че сте в отпуск и ви повикат на работа и не се крийте, тъй като е във ваша изгода да разговаряте с тях и да одобрите идните промени. Близките ви ще проявят схващане. Запазете успокоение при общуването с вашите родственици, които се пробват да ви дадат доброжелателни препоръки. Не спорете с тях, тъй като ще ги обидите. Не им се сърдете, че не ви схващат. 

БЛИЗНАЦИ

Въпреки, че сте отпаднали и изтощени, за което не е отговорен никой с изключение на вас поради неспособност да откажете вечеря полята щедро с алкохол, до обед ще се съвземете и ще проведете сполучливи настоятелен срещи. Осигурете си спомагателни доходи. Професионалните ви триумфи разсънват завистта на вашите съперници, които ще опитат да ви навредят. Съхранете завоюваната позиция. Заетостта ви ще изнерви околните ви и ще ви сътвори неприятности, в случай че не сте се справили със фамилните си отговорности преди да седнете на фамилната вечеря. Не ги разочаровайте. 

РАК

Днес може да ви изненадат с оценка на свършена от вас работа по значим план, а също и с непредвидена, само че заслужена хвалба и парично заплащане, и мечтаното самопризнание. Не всички хора, които срещате, ще ви бъдат приятни, само че би трябвало да се примирите и да изтърпите наличието им, изключително в случай че сте си вкъщи и имате посетители вечерта. Бъдете сериозни към минусите си и в случай че можете не ги изявявайте. Не ви поучавам вечерта да прекалявате с условията към половинката си. Бъдете деликатни и грижовни, с цел да не се лишите от секс. 

ЛЪВ

Задачите ви, даже и да ви се костват сложни, ви носят финансови триумфи в този под напрежение ден. Възникналите проблеми в фамилията са ви развалили настроението още сутринта, само че ще надмогнете яда си. Анализът на постигнатото досега е наложителен, тъй като ви подсигурява триумф на работното място. Бъдете реалисти. Имате чувството, че ви липсва любовта на интимната половинка. Ако сте позволили грешката да флиртувате пред очите на половинката или на съседите си ще се разминете със половите удоволствия. 

ДЕВА

Склонни сте да реагирате импулсивно на всяка изречена дума или рецензия, макар че може да ви носят изгода. Ако сте сдържани, ще избегнете споровете с вашите сътрудници, а тези от вас, които развиват собствен бизнес, ще си спестят проблеми с данъчните. Всички рисковани инициативи са несполучливи, забравете за тях. Не е желателно да пътувате. Звездите ви предизвестяват за проблеми в персоналните връзки поради нежеланието ви за взаимни отстъпки. Сексуалните удоволствия ще ви подминат, в случай че не сте съхраните положителния звук в връзките си. 

ВЕЗНИ

Начинанията са повлияни от импулсивните ви дейности и грешките, които допускате поради припряност. Направете оценка на връзките си на работното място, с цел да избегнете бъдещите проблеми. Въпреки нежеланието ви да поддържате връзка се постанова да проведете настоятелен срещи тъкмо през днешния ден. Запазете успокоение, даже и сте ядосани. Не закъснявайте доста, с цел да не изнервите околните си. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, в случай че не са свързани с невярност, която по никакъв начин няма да се хареса в празничния ден на обичаните ви хора. 

СКОРПИОН

Денят изисква да не се колебаете, в случай че ви създадат предложение за поддръжка при старта на плануваните инициативи или на ваши нови планове. Разговорите ви носят триумф, в случай че сте сговорчиви. На работното място се справяте чудесно. Внимавайте да не нагрубите сътрудниците си и не налагайте мнението си. Личните връзки са проблематични, само че виновността е ваша. Постарайте се да си възвърнете хармонията. От вашето държание зависи дали ще дистанцирате интимната си половинка или ще се отдадете на интимни мигове и полови удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Не взимайте прибързани решения за вложения, в случай че се занимавате със личен бизнес, с цел да не неуспехите постоянното си състояние. Проявете умерено състрадание към проблемите на хората към вас. Нарочно драматизират обстановката, в която са попаднали, с цел да им помогнете с пари, които няма да си получите назад. Стремежът ви да сте водещи и вашата самонадеяност ще са причина да сте неразбрани от близки си родственици. Сексуалните ви връзки не ви задоволяват, само че виновността е във вашето държание и неспособност да кажете какво тъкмо очаквате от сътрудниците си. 

КОЗИРОГ

Стабилизирайте връзките си с вашите сътрудници и началници, а също и позициите си на вашето работното място. Не предприемайте инициативи, които са плод на скимване или на предложение пристигнало ненадейно. Заемете се с рутинната си работа и си гарантирайте доходи от приключени задания. Вечерта, удовлетворени от постигнатото, бъдете с вашите близки и се отдайте на дейна отмора. Конфликти в фамилията ще съсипят настроението ви вечерта, в случай че не се овладеете. Неподходяща покупка, обвързвана с коледните дарове, е причина за казуса. 

ВОДОЛЕЙ

На работното място не допускайте интервенция на всезнаещи сътрудници, които са задоволително некомпетентни, с цел да ви заблудят в правотата си, вие да им се доверите и да провалят. Бъдете внимателни и не избързвайте с крайни решения. Не се оплаквайте от компликациите. Вашите близки ви поддържат в начинанията. Вечерта се усамотете. Не позволявайте страстта да ви подтикне да се карате с околните си без причина навръх фамилния празник. Няма за какво да вините брачната си половинка за неналичието на секс, в случай че сте изневерили и са ви разкрили. 

РИБИ

Бъдете решителни и действайте бързо, в случай че сте на работното място, с цел да не се неуспехите поради липса на проницателност, а това ви се случва постоянно в последно време. Промените са във ваша изгода. Докажете че за вас сложни задания не съществуват, само че ви е належащо успокоение до момента в който работите. При опция уговорете делово пътешестване, само че не трябва да договаряте вложения. Не е изключено през днешния ден да срещнете подобаващата половинка. Привличането не е гаранция за щастливо бъдеще. Не избързвайте със половите удоволствия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР