Дневен хороскоп за 15.07.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНЗапознанствата, дори

...
Дневен хороскоп за 15.07.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНЗапознанствата, дори
Коментари Харесай

Неприятни новини ще изнервят няколко зодии днес

 Дневен хороскоп за 15.07.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН

Запознанствата, даже и деловите, уговорени от сътрудници посредством среща на вашето работно място може да се окажат разочароващи. Не се поддавайте на оферти за рисковани вложения, в случай че нямате финансова непоклатимост. Следобед сте в отлична форма, макар напрежението. Със дилемите си се справяте чудесно, в случай че сте задълбочени. За вас любовта играе водеща роля през целия ден. Успехът е с вас, в случай че възприятията ви са споделени. Не се опитвайте да флиртувате. Вечерта се отдайте на полови удоволствия, само че не проявявайте своята първична същина.

ТЕЛЕЦ

Ще се сблъскате с проблеми, които са провокирани от ваши неточности и отвращение да приемете препоръки от страна на сътрудниците си. Трудностите са преодолими с такт и самообладание. Бъдете деликатни във всичко, което сте решили или предприемате в деня. При нужда проведете деловите си срещи и диалози, само че без обещания, които не сте обмислили. Общувате на драго сърце. Романтичното въодушевление ще ви подтикне към флиртове, които могат да прераснат още в деня в сериозна връзка. Можете да се отдадете на полови удоволствия при взаимно предпочитание.

БЛИЗНАЦИ

Пристъпете към изясняване на връзките с вашите сътрудници. Отпадналост и напрежение ще ви следват през целия ден, тъй като сте обезпокоени от ставащото. Задачите може да ви затруднят. Не отхвърляйте помощ от сътрудниците си, в случай че ви я предложат. Следобед ще ви изнервят неприятни вести, свързани с работата ви. Възможна е среща с ваш остарял обичан, който от дълго време не сте виждали и даже сте го не запомнили. Ако сте фамилни ще си създадете съществени проблеми. Изкушението ви да се отдадете на полови наслаждения е голямо, само че по-късно ще се почувствате предатели.

РАК

Пазете от неточности, които могат да се трансфорат в сериозна спънка в работата ви. Внимавайте с думите си, с цел да не предизвикате спор на работното място. Разговорите ви са сполучливи, в случай че не сте нервни и не предизвикате с държанието си неспокойствие у събеседниците си. Пътуване ще ви подейства разтоварващо и ще ви зареди със сили. Не позволявайте на вашата женска подозрителност и обидчивост да усложнят връзките с околните ви. Несемейните дами ще изживеят непредвидени сантиментални мигове и полови удоволствия.

ЛЪВ

Днес сте склонни да блестите с вашите прогресивни, само че мъчно разбираеми хрумвания. Не разчитайте, че ще ги одобряват без опълчване. Заемете се с рутинните си, въпреки и не изключително приятни професионални отговорности. Пропуските ви са свързани с нервно напрежение и компликации. Освободете се от напрежението в фамилията, благи дами и връзките ви ще станат естествени. Докажете на обичаните си хора, че възприятията ви са непроменени. Липсата на взаимно съгласие е причина за нежеланието ви за полови удоволствия.

ДЕВА

В този ден сте напрегнати и раздразнителни поради диалог, който ще ви принуди да измененията проектите си. Ако запазите успокоение ще постигнете задачата си. Неуспешни са рискованите настоятелен инициативи. Не е желателно да пътувате, тъй като сте разсеяни и ще си навлечете неприятности. Възможно е утежняване на връзките с вашите най-близки родственици, поради имотни разправии. Не променяйте убежденията си, макар че вредите на себе си. Не проявявайте експанзия в леглото, тъй като не подарява полова приятност на сътрудниците ви.

ВЕЗНИ

Напрегнати сте от сутринта. Бъдете деликатни и внимателни в общуването с вашите сътрудници и не спорете с тях. Предпазете се от сериозен спор, подбуден от настоятелен проблеми зародили в деня. На работното място мъчно се концентрирате в отговорностите си, а този факт води до бъдещи проблеми. През целия ден изпитвате потребност от любов. Не се лишавайте от опцията да отидете на вечеря с обичаните си хора. В половите си връзки не сте склонни да се преценявате с колегата си. Променете държанието си.

СКОРПИОН

Потърсете компромис в връзките на работното място, с цел да не прогоните триумфа от пътя си. Не се ядосвайте поради демонстрация на непризнателност, тъй като имате опит и знаете, че тя е постоянно срещана. Анализирайте ставащото на работното си място. Опитайте се да извлечете оптималната изгода за себе си, само че не във щета на другите. Няма да ви липсват фамилни проблеми поради импулсивността ви. Бъдете откровени и кажете какво не ви харесва в интимните ви сътрудници. Създайте сантиментална конюнктура и се отдайте на полови удоволствия, които ще ви доставят взаимна приятност.

СТРЕЛЕЦ

Предстои ви сполучлив настоятелен ден. На работното място успявате да наложите мнението си и ще получите поддръжка, обвързвана с новите ви проекти. Не създавайте излишно напрежение измежду вашите сътрудници и подчинени. Не налагайте мнението си, с цел да не развалите връзките си. Пазете се от спорове с управлението, които няма елементарно да бъдат забравени. В персоналния си живот сте в положение да си създадете проблеми, поради  ревност. Ако сте избегнали проблемите, вечерта имате опция да се отдадете на полови удоволствия и сантиментални мигове.

КОЗИРОГ

Не възлагайте напразни очаквания по отношение на новите настоятелен оферти. Сдържайте страстта, която ви вреди при осъществяване на настоятелен диалози. Завършете служебните си задания. Вашата уместност на работното място ще ви подари уважението на сътрудниците ви. Стабилизирайте престижа си. Семейните дами да чакат приятни сантиментални преживявания. Несемейните дами могат да срещнат своята огромна обич и да бъдат щастливи. Ако сте фамилни, сексът ще ви зареди със сили. Несемейните, които са срещнали своята половинка, да не избързват с интимните мигове.

ВОДОЛЕЙ

Завършете дилемите, които започнахте в края на предходната седмица. Ще преодолеете преградите по пътя към триумфа. Деловите срещи и запознанства ще са ви потребни и в бъдеще. В живота ви ще се появи авторитетен настойник. Заредете се с такт и умеене да изслушвате събеседника си. В персоналният ви живот е вероятен раздор в връзките, тъй като сте прекомерно ревностни и не прикривате непрекъснатите подозрения в половинката си. Естествено е след разправиите да нямате предпочитание за интимни мигове. Все отново си помислете дали точно сексът няма да ви сдобри. 

РИБИ

Неочаквано уведомление ще промени проектите ви за деня. В положение сте да се справите с проблемите, в случай че не позволите на субективните ви оценки да ви попречат. Не прекалявайте със устрема си към власт на работното място и не унижавайте с непрекъсната рецензия и подигравка сътрудниците си. Внимавайте с сантименталните запознанства, тъй като сте във властта на страстта и нямате действителна преценка за хората към себе си. Не изневерявайте. Сексуалните контакти със инцидентни сътрудници могат да доведат до нежелана бременност и бъдещи проблеми, изключително в случай че сте фамилни и имате отраснали деца.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР