Дневен хороскоп за 13.12.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНМечтаете си

...
Дневен хороскоп за 13.12.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНМечтаете си
Коментари Харесай

Роднини саботират връзката на една зодия днес

Дневен хороскоп за 13.12.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Мечтаете си за отмора, само че ще ви натоварят със задания, които няма по какъв начин да откажете. Ще ги приключите в ранния следобяд, а по-късно използвайте времето си за развлечения. Ще сте в непрестанно несъгласие с всички. Бъдете внимателни в дейностите и думите си. Не са изключени закономерни затруднения в фамилните връзки, поради нежеланието ви да отстъпите пред настояванията на околните си. Не допускайте да ви изнудват за непланирани разноски преди празниците в края на месеца, даже и в случай че брачната ви половинка се пробва да ви лиши от секс.

ТЕЛЕЦ

Денят ви дава обещание професионални триумфи, единствено в случай че сте задоволително прозорливи, с цел да не допуснете измами, изключително към вашите настоятелен сътрудници, на които разчитате. Бъдете търпеливи и с рационални дейности ще се справите с компликациите на вашето работно място, даже и да видимо непостижими. След като се приберете от работа останете с околните си и се отдайте на отмора. Имате доста обожатели, само че сте влюбени до уши единствено в един, а през днешния ден имате опция да споделите възприятията си. Бъдете откровени и не премълчавайте. 

БЛИЗНАЦИ 

Изпълнени сте със сили и предпочитание за работа, само че все пак на моменти сте разсеяни и разколебани. Зареждате всички със самонадеяност и интензивността ви в професионално отношение се ускорява, само че има и хора, на които това няма да се хареса. Заемете се отговорно със отговорностите си на работното си място, с цел да си спестите проблеми. Ваши родственици се пробват да ви основат проблеми с брачната половинка. Не допускайте тяхната интервенция, в случай че бракът ви е постоянен. Сексуалните ви връзки са хармонични. Вечерта още веднъж ще летите в облаците на любовната омайност. 

РАК

При настоятелен срещи и диалози не давайте недомислени обещания и не допускайте да ви мислят за наивници. Ваши познати настойчиво се пробват да се възползват от качествата ви, а вие като че ли сте подготвени да се съгласите, единствено и единствено да се отървете от тях. Не го допускайте! Очаквайте уведомление за облага. Не уговаряйте незабавно вложения, които ще обхванат всичките ви спестявания. Трудно ще избегнете проблемите в фамилните връзки или различия с сътрудниците си, в случай че придвижите неприятното си въодушевление и в дома си. Постарайте се да се заредите с оптимизъм. 

ЛЪВ

Материалните ви триумфи зависят от вас самите в този ден и добре да се съобразите с този факт. И да се сблъскате с проблеми в връзките не им обръщайте внимание, тъй като нервността спохожда освен вас. Преодолими са, в случай че си наложите самообладание. С компромис от ваша страна, с такт и премълчаване ще избегнете компликациите в деловото другарство. Рискувате да се неуспехите в персоналните връзки поради съмнение в възприятията си. Денят е съвършен за пътувания. Вечерта се отдайте на отмора след обичаните си хора. 

ДЕВА

Заради страстта, в чиято власт сте, е най-добре, в случай че е допустимо да си останете вкъщи, макар че имате планувани срещи. На работното място резултатите няма да бъдат предстоящите, тъй като не сте подготвени на взаимни отстъпки. Не възлагайте огромни очаквания, че ще се следвате прецизно плануваните задания. Ще разкриете нови благоприятни условия за професионална изява. Бъдете умерени в рецензията, в случай че откакто се приберете заварите неразбория в дома си, поради отплата, че не сте си вкъщи в почивния ден. Не спорете с интимната си половинка. 

ВЕЗНИ

Начинанията са сполучливи, само че не непременно и по всевъзможен начин. Нека бъдат обвързани с малко натоварване и положителни доходи.  Поставете основата на материални триумфи. Бъдете нащрек и не пропускайте нито дума при засягащи ви настоятелен диалози, с цел да се отбраните от нападки. Не обещавайте обилно вложения, без да сте обмислили предлагането, което ви насочат през днешния ден. Не пътувайте. Не се надявайте на запознанство с подобаващата половинка, макар опитите да ви оженят преди настъпването на Новата година. Няма да бъдете щастливи. 

СКОРПИОН

В никакъв случай не споделяйте проектите си и не се доверявайте на вашите сътрудници, в случай че измежду тях има такива, които вечер си пият уискито с ваши съперници. Ако си позволите прочувствено и нападателно другарство ще сринете настроението и самочувствието си. На работното място разправиите ви носят само щета. Не спорете и не се заяждайте. Следобед се обрисуват разправии с вашите близки, поради обещания, които не сте изпълнили и сте породили ревнивост у сътрудниците ви. Решили са, че сте им изневерили, поради отсъствието ви от вкъщи в почивния ден. 

СТРЕЛЕЦ

В този ден, без значение от настроението ви и желанието да сте зядливи всички ваши сътрудници ще ви поддържат, в случай че не сте импулсивни и настроени сериозно, макар че ви е  трудно да се владеете. Обидата от предходните дни е време да изтлее, получили сте опрощение, забравете отрицателните страсти.  Днес се радвате на сполучливи настоятелен контакти и бързо привършване на професионалните задания. Вечерта заведете фамилията си на ресторант. Не са изключени компликации в персоналните връзки, в случай че през целия ден сте отвън дома си и пренебрегвате обичаните си. Грозят ви не малко различия с сътрудниците ви. 

КОЗИРОГ

Мечтаете да се отдадете на развлечения или на заниманието си, само че може да се наложи да отидете в ранни зори, съвсем по първи петли на вашето работно място поради неотложни отговорности. Денят е неподходящ за дейна работа, само че дилемите не могат да чакат. Не очаквайте доходи. Пригответе се за удари от неприятели, в случай че сте се хвалили с достиженията си. Посветете вечерта на фамилията си. Близките ви чакат от вас повече внимание, а също не и приятна страст, в случай че ги заведете на ресторант и се повеселите. 

ВОДОЛЕЙ

Настроени сте сериозно и ви е обзела забележима незаинтересованост. Сякаш сте престанали да се радвате на живота, макар че причина няма, а хората към вас са частичка положителни и частичка зли, както постоянно. Причината е в неналичието на естетика във вашите връзки. Възобновете прекратени настоятелен познанства и създайте нови. Отнасяйте се деликатно към предложенията за взаимна работа. Не са изключени непредвидени промени в персоналните връзки, поради невярност, която сте разкрили ненадейно и ви е наранила надълбоко и непоправимо. 

РИБИ

Трудности, които не очаквате, са бързо преодолими, само че вие отказвате да осъзнаете този факт, притеснявате се и се инатите, във ваша щета, до степен да се депресирате. Вместо да спорите, приемете мнението на вашите близки и сътрудници. Работете умерено и ще съумеете да завършите започнатото. Вечерта се отдайте на фамилията и на  приятни страсти и спокойни диалози с обичаните си хора. Бързо и съвсем безпроблемно сложете завършек на подтискащите ви спорове в фамилията и се отдайте на полови удоволствия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР