Дневен хороскоп за 13.04.2021, изготвен от Светлана Тилкова - АленаОВЕНУспехите

...
Дневен хороскоп за 13.04.2021, изготвен от Светлана Тилкова - АленаОВЕНУспехите
Коментари Харесай

Днес деловите срещи са успешни за Лъвовете! Деви, очаквайте повишение!

 Дневен хороскоп за 13.04.2021, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН


Успехите ви са придружени от проблеми и спънки, които не трябва да превръщате в причина да се съмнявате в себе си. Способни сте да се справите с всичките си задания. Бъдете търпеливи и целеустремени. Не проявявайте неспокойствие на работното си място. Бъдете деликатни към непредвидените настоятелен и персонални запознанства. Проблемите с половинките ви са подбудени от нежеланието ви да им покажете, че ги обичате. Взаимното доверие е значимо за двама ви. Ревността ви е наранила обичания ви който е решил да потърси други полови сътрудници, с цел да ви отмъстят.

ТЕЛЕЦ

Очаквайте да ви предложат нова работа. Денят е сложен, само че не пречи да дадете единодушието си, стига да ви задоволява и да обърнете хода на събитията в своя изгода. Бариерите, които си поставяте сами и терзания ви не са оправдани. Не се отхвърляйте от желанието си да завършите започнатите задания, които към този момент ви тежат. В персонален проект не се обрисуват триумфи. Грешки в държанието ви са обидили сътрудниците ви. Вечерта ви чака сантиментална среща. Приятният и изпълнен с страсти секс и вашата тактичност може и да изгладят недоразуменията.

БЛИЗНАЦИ

Непредвидени разноски ще понижат спестяванията ви. Не се вживявайте и не приемайте този факт за тягост. Избягвайте пътуванията и деловите срещи, които ще бъдат несполучливи. Уточнете време за диалози с авторитетни хора за идната седмица, в случай че знаете, че може да разчитате на тях и ги проведете в комфортно за двете страни време. Семейните да внимават с държанието си. Няма да ви липсват и сантиментални мигове. Не изневерявайте! Сексът с обичаните ви сигурно ще ви достави наслаждение. Несемейните да са внимателни с познанствата.

РАК

Заемете се с рутинните си отговорности и не уговаряйте настоятелен срещи. Ще бъдат несполучливи, в случай че не сте си изяснили какво очаквате. Надеждите ви няма да се оправдаят, в случай че не сте подготвени с оферти и претенции. Стабилизирайте постигнатото и внесете естетика в връзките си на работното място, които сега изживяват следващата рецесия. Вечерта, макар че деня е бил изтощителен си останете вкъщи и отдайте дължимото внимание на околните си. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили и с положително самочувствие.

ЛЪВ

В този ден сте удовлетворени от всичко, което е обвързвано с деловата страна на живота ви. Не е изключено да ви разочароват дейностите на близки хора, само че би трябвало да анализирате и своите пропуски. На работното място се справяте чудесно. Деловите срещи са сполучливи. Ще разрешите от дълго време зародили проблеми сред вашите сътрудници, с които те не съумяват да се оправят. В фамилията създайте естетика и съгласие. Вечерта се отдайте на приятни сантиментални мигове с обичаните си хора и на приятни полови удоволствия. 

ДЕВА

Промените на работното място ще се осъществят с ваша помощ. Присъствието ви е наложително. Не заминавайте в командировка, тъй като може да се окаже, че вашите хрумвания са отхвърлени, поради неспособност да ги отбраните непосредствено. С отговорно отношение към предложенията на сътрудниците си гарантирате покачване на заплатата. Не е изключено, в случай че сте правилни и виновни, да ви предложат и по-висока позиция. Засилва се увереността ви. Чувствате се неотразими. Отношенията с околните ви са хармонични и откровени. Създайте си сантиментална конюнктура и приласкайте обичаните си хора за приятни полови преживявания.

ВЕЗНИ

Въпреки положителните приходи в персоналната ви банкова сметка през днешния ден ще изхабите доста сили и нерви, с цел да се справите с работата си. За страдание повода е в непознати неточности, а вие не обичате да сте губещи. Задълбочете се в отговорностите си и ще съумеете. Ще сте недоволни от себе си, само че това чувство е краткотрайно. Не се вживявайте в рецензията по ваш адрес и не се заяждайте. Мъжете да се пазят от проблеми в персоналният живот. Трябва им съвет или помощ, която не би трябвало да отхвърлят, единствено с цел да не ги помислят за слаби и неспособни да се оправят сами. Не се вживявайте в проблемите си, а си легнете рано, отлагайки интимните мигове за идната вечер. 

СКОРПИОН

Денят е неподходящ за дейна работа. От сутринта очаквайте неприятности. Бъдете сдържани в държанието си.  Нервността ви оказва въздействие и на работното място. Не ви се работи, по тази причина сте склонни да се заяждате и да обвинявате целия свят за ставащото. Причината за проблемите ви се корени във обстоятелството, че сте развалили връзките си вкъщи. Внимателният разбор на интимните ви връзки може да ви помогне да преодолеете почналата сутринта рецесия. Вечерта непременно споделете проектите с околните си. Не пропускайте половите удоволствия, които ще ви заредят с нови сили. 

СТРЕЛЕЦ

Не поставяйте началото на новите задания до обед. Следобед ще се справите сполучливо. Най-напред ги обмислете и обсъдете още един път. През целият ден триумфът е с вас, в случай че не го пропилеете в незначителни занимания. Бъдете откровени в настояванията си и не прикривайте претенциите си пред вашите сътрудници, които не трябва да ги научават от странични хора. Възможен е непредвиден поврат в персоналния живот. Бъдете деликатни, с цел да не отдалечите обичания си. За вас любовта е от голямо значение, а половият ви живот също би трябвало да е съразмерен. 

КОЗИРОГ

Намерете метод да засилите желанието си за работа. Всичко постигате с доста старания. Не бързайте да споделяте концепциите и проектите си. Отложете плануваните настоятелен срещи. Разговорите, които се постанова да организирате са ви досадни и го вършиме без предпочитание, само че хората против вас го долавят и могат да ви подведат. Следобед са вероятни фамилни разправии, за които няма забележима причина. Децата ви желаят да им обърнете внимание. Вечерта се приберете рано и се отдайте на интимни мигове и полови удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Желанието ви да сте на първото място и да виждат единствено вашите триумфи, не ви разрешава да сте реалисти, а омъглява съзнанието ви и ви води към неуспех, в случай че не осъзнаете мястото си. На работното място не сте изключително дейни. Очаквате да получите хвалба, с която да блеснете пред сътрудниците си, само че е добре да я заслужите. Постарайте се да не лишавате от наличието си интимната си половинка. Любимите ви хора са се подготвили с вечеря на свещи и са изпълнени с готовност за полови наслаждения.

РИБИ

Концентрирайте силите си, с цел да се справите с проблемите, които пораждат още от сутринта в този ден. Не изяснявайте връзките си с хора, които познавате малко или се запознавате през днешния ден. Отложете деловите срещи даже и в случай че сътрудниците ви упорстват ги да проведете. Не обсъждайте въпроси свързани с бъдещи настоятелен инициативи. В фамилията също би трябвало да сте толерантни към околните си. Спокойният звук ще ви помогне повече от проявата на експанзия. Сексуалните удоволствия ще ви оказват помощ да преодолеете рецесията в връзките с обичания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР