Дневен хороскоп за 10.09.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНИмате възможност

...
Дневен хороскоп за 10.09.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНИмате възможност
Коментари Харесай

Една зодия трябва да прояви търпение, за да успее

 Дневен хороскоп за 10.09.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Имате опция да осъществите запознанства, които да ви обезпечат финансова поддръжка. Четете деликатно и сред редовете проектодоговорите, с цел да не се окажете притиснати от непостижими клаузи. Не харчете без причина, с цел да не останете без пари в идващите дни, единствено тъй като сте задоволили капризите си. Вечерта отидете на ресторант. Ще се освободите от напрежението, а и ще зарадвате околните си с тази смяна след напрегнатия ден. След като се приберете или след сантименталната вечеря, в случай че останете вкъщи, се отдайте на интимни диалози и на полови удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Отново ще срещнете усложнения в професионален проект. Ако сте заети с креативна специалност денят ви няма да е сполучлив. Ще се наложи да извършите промяна на проектите си, а това няма да ви хареса. Към неуспехите се отнасяйте без неспокойствие и приемете, че те ви защищават от провали и са за ваше положително. Късметът не е напълно на ваша страна, скъпи дами. В персоналният ви живот измененията зависят единствено от вашите стремежи и дейни дейности. Не наранявайте околните си. И в този ден може да пренебрегнете половите мигове единствено в случай че сте преуморени.

БЛИЗНАЦИ

Денят изисква да сте представителни и да не давате мотив за подозрение в качествата и интелекта си, с цел да получите хвалба и по-високо възнаграждение. Професионалните ви задания изискват цялостното ви отдаване на работата, по тази причина не си губете времето с безсмислени диалози. Не отхвърляйте помощ в профил. Освободете се от песимистичните мисли, които ви преследват от сутринта. Не ги пренасяйте в дома си, с цел да не съсипете връзките си с вашите близки. Ако не сте позволили препирня поради нещо, казано от вас несъзнателно, не пропускайте половите удоволствия. 

РАК

Поставете началото на запознанства, свързани с бъдещата ви независима активност. Бъдете внимателни в деловите връзки и при разискване на договорите, в случай че сте почнали скоро независим бизнес. Въпреки сполучливият ден при несъобразителност от ваша страна, са вероятни финансови загуби, които мъчно ще възстановите. Вечерта сте изтощени и напрегнати. Не бъдете иронични и заядливи с околните си. Не сте подготвени да се отдадете на полови удоволствия. Предпазвайте се от утежняване на здравословното положение, контузии и проблеми, подбудени от напрежението денем.

ЛЪВ

Не пропускайте положителните благоприятни условия. Ще разрешите финансов проблем. Емоцията няма да ви разреши да сте справедливи към сътрудниците си и ще стане причина за разправии. Имате опция да блеснете с изявите си. Силни сте и се справяте добре със отговорностите си на работното място, само че сте отличници и в развлеченията. Постарайте се да не предизвиквате гнева на околните си, поради прояви на раздразнителност от ваша страна. Не си внушавайте, че вашия съкровен сътрудник има нова връзка и ще ви лиши от полови удоволствия.

ДЕВА

Потърсете ново поле за развиване и проявете такт и самообладание. Имате опция да обсъдите прекачване на друга работа с по-високо възнаграждение. Не я пропускайте, в случай че ви я предложат през днешния ден. Проявете увереност в реализиране на професионалните си цели, даже и в случай че съзнателно ви пречат. В персоналните ви връзки ще настъпи рецесия. По-добре откажете вечерята с ваши сътрудници, само че съхранете мира в фамилията си. Ревността на колегата ви може да докара до отвод да се отдадете на полови удоволствия, в случай че сте развалили връзките си поради вашите недомислени дейности.

ВЕЗНИ

Смело се заемете с новите си задания, които ще ви донесат триумф. Избегнете срещи със задгранични сътрудници, изключително в случай че не са планувани. Имате опция да попълните банковата си сметка. Не се колебайте да изкажете мнението си и да дадете препоръки на сътрудниците си, които да са от изгода на всички. Разкажете на вашите близки по какъв начин е минал деня ви. Няма да навредите на персоналните си връзки, в случай че споделите мнението си за разноските, които се обрисуват до края на годината. Не се отхвърляйте от сантименталните мигове и полови удоволствия, даже и в случай че се чувствате изтощени.

СКОРПИОН

Очаквайте ново предложение за работа, което ще ви впечатли със заплащането. Бъдете реалисти и преценете добре заслужава ли си да приемете, изключително в случай че ви се коства нестабилно или рисковано. Работете без да отклонявате вниманието си с извънслужебни диалози и ще имате триумф. Ново запознанство или среща със остарели познати,  ще остави у вас загатна за разочарования и горест и ще обтегне връзките с интимния ви сътрудник. Очакванията ви може да не се оправдаят, а и да ви лишат за дълго от полови удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Промените за деня са свързани с нуждата да изясните връзките с сътрудниците си. Бъдете прозорливи и не взимайте прибързани крайни решения, в случай че сте началници. Бъдете деликатни с сътрудниците си, с цел да не засегнете егото им и да не предизвикате завистта им. Стабилизирайте постигнатото в персоналните връзки и съхранете брака си, даже и в случай че преживявате следващата рецесия. Не си коства да се развеждате. Не се колебайте да се съгласите на брак, в случай че не сте фамилни и сте сигурни в възприятията си, а по-късно се отдайте на полови наслаждения.

КОЗИРОГ

На работното място се чувствате в своята върхова форма, само че не сте подготвени за инициативи. Не поставяйте ново начало, а завършете започнатото. Отношенията с близките са хармонични. Денят е добър за пътувания. Професионалните ви отговорности изискват цялостната ви централизация. Не допускайте интервенция в персоналния ви живот на ваши родственици, които се стремят да ви потвърдят, че сте основали семейство с несъответствуващ сътрудник. Целта им е обвързвана с материалните облаги, които могат да измъкнат от вас. Сексуалните ви връзки страдат поради нараненото ви его и неспособност да прецените дали сте постъпили вярно, като сте отрязали роднините си.

ВОДОЛЕЙ

Вашата интензивност ще окаже въздействие на работата ви и ще ви издигне на нов връх. Ще научите че имате отлични финансови приходи. Начинанията са сполучливи. Направете бъдещите си професионални проекти. Бъдете търпеливи и не давайте воля на негативните си страсти. Изясняването на вашите усеща ще ви помогне да не допуснете прибързана раздялата с обичаните си или пък трайното им отдалечаване. От вашето решение зависят половите ви връзки в бъдеще и дали ще се разделите дефинитивно с интимната си половинка.

РИБИ

Всичко към вас се развива доста постепенно. Започнатото няма да е сполучливо. Неочаквана вест за спомагателна работа ще усложни връзките с сътрудниците ви, тъй като нарушава вашите проекти. Не пътувайте. Отложете деловите срещи и диалози. Ще си спестите разтягане на връзките. На несемейните дами им следва среща, която може да се окаже с мечтания сътрудник. Въпреки това бракът, в случай че се стигне до там с днешното запознанство, ще е по-скоро по сметка. Ако сте фамилни, вечерта ви поучавам да останете с околните си и да се отдадете на секс и романтика.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР