Дневен хороскоп за 08.07.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНДнес се

...
Дневен хороскоп за 08.07.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНДнес се
Коментари Харесай

Емоциите надделяват при една зодия днес

 Дневен хороскоп за 08.07.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Днес се пригответе за удобно развиване на проектите ви на работното място.  Ако ви предложат делово пътешестване, не го отхвърляйте поради други задания или персонални ангажименти. Планирането на дилемите ви е във ваша изгода. Очаквайте вест за доходи. Вашето умеене да мислите аналитично и задълбочено ви е от изгода. Отношенията с обичаните хора ще се успокоят, в случай че се приберете по-бързо вкъщи и се отдадете на сантиментални мигове. Не пропускайте да споделите възприятията си, в случай че имате до себе си обичан и се отдайте на полови наслаждения.

ТЕЛЕЦ 

В никакъв случай не се захващайте с нови задания. Стабилизирайте постигнатото досега, хармонизирайте връзките с сътрудниците и не влизайте в спор с никого, даже и да не сте съгласни с тяхното мнение. Не проявявайте прищявки. Заредете се с непримиримост и увереност. Не се отхвърляйте да осъществите концепциите си. Споделете с околните си предложенията, които получихте през днешния ден. Оценете предаността и разбирането дарени ви от обичания. Не проявявайте ината си и не се сърдете, в случай че ви подлагат на критика, с цел да не отдалечите мига на половите удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Пригответе се за компликации на работното място, които не трябва да пренасяте и в персоналните връзки. Финансовото ви положение ще се утежни, тъй като сте позволили да ви излъгват с инвестиция, която е в интерес на предложилите ви да участвате. Следобед сте в положително въодушевление и ще постигнете задачата си. Не проявявайте наивност и не прекалявайте със своята самонадеяност. Вечерта се усамотете.  Личните връзки са проблематични.  Постарайте се да ги хармонизирате. Сексуалните удоволствия могат да ви сближат, в случай че са мечтани и от двама ви. Не ги пропускайте!

РАК

Сблъсквате се с компликации, само че макар тях денят ви е печеливш, стига да не се окажете отпуснати и без предпочитание за дейна работа, която е проводник на триумфа ви. Не пренасяйте персоналните си проблеми на работното място, с цел да не се разсейвате. Бъдете старателни и се заемете с работата си. От вас зависи да избегнете затрудненията в фамилните връзки. Възможни са разправии поради намесата на ваши родственици, която не е доброжелателна и цели да ви раздели с сътрудниците ви, което не трябва да позволявате. Нека решенията за персоналния ви живот са ваши. 

ЛЪВ

Емоцията, която не успявате да притъпите, е взела връх от сутринта и ви вреди на връзките. Гарантирате си още веднъж отлични доходи, в случай че надмогнете гнева си и завършите дилемите си. Очаквайте вест и за други финансови приходи, които се забавиха, само че все пак идват в точния момент, с цел да инвестирате сполучливо в идващите дни.  Дайте си заслужена отмора, която нормално забравяте, макар че рискувате да си навредите. Бъдете с обичаните си хора и се отдайте на възприятията си. Сексуалните мигове сигурно ще ви заредят с положително въодушевление.

ДЕВА

Не проявявайте огромни искания, в случай че уговаряте настоятелен планове, свързани и с ваши вложения, с цел да не се окажете отвън групата, която се включва в тях. На работното място бъдете търпеливи и уверени в силите си, с цел да жънете триумфи. Не обтягайте връзките с сътрудниците и се пробвайте да не влизате в спор с никого на работното си място. Брачната ви половинка е на мнение, че сте подготвени за невярност. Не мислете, че можете да омаете интимния си сътрудник и да се отдадете на полови удоволствия, в случай че сте залитнали от прави път и са ви разкрили.

ВЕЗНИ

Предстои ви значима делова среща, която не трябва да отлагате единствено тъй като други занимания ви притеглят неудържимо. Бъдете умерени в диалозите, само че без да сте прекомерно дистанцирани. Ще ви зарадват непредвидени материални триумфи. Не бързайте да уговаряте вложения. Ако работите в съдружничество, сигурно ще получите хвалба. Вечерта очаквайте затруднения със фамилията и с брачния си сътрудник поради нежеланието ви да се извините за агресивното си държание. Засегнали сте обичаните си хора, които не са подготвени за полови удоволствия.

СКОРПИОН

Сутринта ви изненадва облага от наследствени парцели. Пред вас се разкриват нови вероятности. Отнасяйте се внимателно към новите хрумвания и оферти, свързани с вложения. Очаквайте материални триумфи. Внезапни и непредвидени разноски могат да провокират финансови загуби. Семейни дами да не разчитат, че ще избегнат домашните си отговорности, единствено тъй като имат бизнес и настоятелен срещи и задания. Вечерта ви чакат сантиментални мигове. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с положително въодушевление. Не се отхвърляйте от тях поради отмалялост или изнемощялост.

СТРЕЛЕЦ

Организирайте добре работата си, с цел да се справите със отговорностите си до края на работния ден. Заемащите управителни постове да не скапват връзките с подчинените си. Напрежението ви вреди, само че не е причина да стигате до нападателни диалози и уволнения. Бъдете борбени. Очаквайте доходи или известие, че ще ги имате в идващите дни. Близките ви са изнервени от нежеланието ви да споделите проблемите си и от неналичието на интимни мигове с обичаните ви. Неочаквана сантиментална среща може да се трансформира в мотив за невярност и несдържан секс.

КОЗИРОГ  

Днес сте изпълнени с готовност за работа. Постигнатите резултати са ненадейно високи. Подкрепата на сътрудниците  ви е опора и в най-смелите ви инициативи. Успехът съпътства хората на науката. Очаква ви среща, последвана от вест, която ще провокира перспективни промени в живота ви. Семейните дами да не прекаляват с отсъствието си от вкъщи поради среща с приятелки. Рискувате да създадете проблеми с брачния си сътрудник. Ако сте влюбени и възприятията ви са споделени, се отдайте на сантиментални мигове и полови удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Ще подобрите финансовото си положение, само че бъдете деликатни. Ще ви върнат остарял, от дълго време даден и пропуснат от вас не дребен заем, факт, който не е мотив да харчите безразсъдно. Внимавайте със запознанствата. Не вярвайте на всичко казано и не прекалявайте със своята самонадеяност, с цел да не ви излъгват. След обед излезте с околните си на разходка или пътувайте, само че не карайте с висока скорост, в случай че вие сте зад кормилото. Вечерта се усамотете с обичаните си и се отдайте на жадуваните незабравими полови удоволствия.

РИБИ

Денят е удобен за предприемачите, които са притежатели на компютърни и индустриални компании. Финансовото ви положение се стабилизира посредством подписване на преференциални покупко-продажби. Ако към момента не развивате ваш бизнес подгответе документите за регистрацията на ваша компания. Не позволявайте незначителни недоразумения на вашето работно място да ви скапват настроението. Не пропускайте да пътувате с обичаните си хора или със фамилията в почивния  ден. Излезте измежду природата и се отдайте на развлечения. Вечерта няма да пропуснете интимните мигове и полови удоволствия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР