Дневен хороскоп за 06.02.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНТрудностите

...
Дневен хороскоп за 06.02.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНТрудностите
Коментари Харесай

Хороскоп за 6 февруари: Везните са склонни да противоречат на всички

Дневен хороскоп за 06.02.2023 година направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Трудностите няма да ви попречат да се радвате на креативен напредък. Денят ви е кондензиран с забавни събития в персоналния живот. Не е изключено към вас да се извърнат остарели настоятелен сътрудници. Не сте завършили изцяло връзките си с тях и имате опция да ги подновите, само че в случай че решите да го сторите бъдете внимателни. Постарайте се да прекарате повече време с обичаните си хора. Ще се заредите със сили, откакто възприятията ви са споделени. Сексуалните удоволствия изискват да се съобразите с желанието на интимния си сътрудник.

ТЕЛЕЦ  

Промените, които очаквате в този ден няма да настъпят бързо. За да ги реализирате ще изгубите скъпо време, в която можете да работите. Пътувайте, само че бъдете внимателни зад кормилото. Последиците от инатливите ви и недомислени дейности ще са непредвидени. Не допускайте промени, в случай че не са ви по усета или в случай че някой принудително ви ги постанова. Действията ви са импулсивни и непредсказуеми. Рискувате да усложните връзките с интимния си сътрудник. Сексуалните удоволствия са разтоварващи и ще ви основат незабравими преживявания.

БЛИЗНАЦИ 

Очаквайте проблеми, за които не сте отговорни, само че очевидно сте подвластни на клюки от сътрудници и зависници. Ще сте подложени на рецензия от страна на управлението, в случай че сте на работното си място, поради интриги от страна на ваши неприятели. Начинанията са неразрешени. Завършете към този момент започнатата работа, с цел да си спестите неприятностите, провокирани от забавянето. Ново запознанство ще преобърне напълно персоналния ви живот. Не пропускайте половите удоволствия, които ще накарат съзнанието ви да се изключи изцяло от проблемите денем.

РАК 

Днес сте напълно във властта на триумфа, която не трябва да пропилявате. Осъществявате с лекост всичките си цели макар пречките. Заемете се с разрешаването на настоятелен проблеми или най-малко намерете метод за бързото им привършване. Пътуване няма да бъде сполучливо. Не си поставяйте дълготрайни задания, в случай че зависите от други хора, с цел да избегнете неуспех.  В фамилията ви назрява спор, обвързван с децата ви. Избегнете го в точния момент. Не се отхвърляйте от интимните мигове, само че не рискувайте да вършиме секс със инцидентни сътрудници.

ЛЪВ 

Предпазвайте се от финансови загуби. Нарасналите разноски в фамилията ви се дължат на невъзможността да се въздържате от ненужни покупки. Бъдете внимателни и преценявайте всички промени в професионалния и персоналния си живот. Приемайте спомагателна работа, единствено в случай че ви бъде заплатена добре. Денят ви разрешава възобновяване на хармонията в фамилията. Не пропускайте да бъдете с обичаните си хора, които ви чакат. Откажете се от желанието да създадете сантиментална конюнктура и да се отдадете на полови удоволствия.

ДЕВА 

Имате опция от през днешния ден за започнете нови задания и да подобрите финансовото си положение. Обмислете измененията, посредством които ще намерите правилния излаз от всяка сложна обстановка. Творческият метод на работното място и чарът ви ще ви обезпечат поддръжката на вашите сътрудници. Анализирайте миналите дни и отстранете грешките си. Очаква ви персонално благополучие, което не би трябвало да пропускате, поради прищявки и отвращение да се съобразите с интимната си половинка. Сексът ви зарежда със сили и ви разтоварва от напрежението.

ВЕЗНИ

Склонни сте да противоречите на всички, поради нежеланието ви да приемете мнението на вашите сътрудници. До обед с лекост реализирате своите проекти. Успешни са деловите срещи и диалози. Полезно е общуването с управлението, само че единствено, в случай че имате ясни хрумвания и сте намерили метод за тяхната реализация. Не разчитайте, че новите ви сантиментални запознанства ще се трансфорат в трайни. Не изневерявайте, в случай че към този момент сте основали семейство. Ако имате желание да се отдадете на полови наслаждения със инцидентни сътрудници, ще изживеете разочарования. 

СКОРПИОН 

Емоцията не трябва да ви пречи да видите възможностите си за триумф. Запазете успокоение и не проявявайте експанзия. Преценете дали не е време да измененията държанието си. Не мислете по какъв начин да мъстите, в случай че ваши сътрудници се пробват да изземат вашите функционалности и да седнат на вашия стол, твърдейки управлението, че са по-кадърни. В персоналните връзки ще имате проблеми, скъпи дами, поради отвращение на сътрудниците ви да се съгласят с вас. Не забравяйте, че в този изпълнен напрегнато ден няма по-добра почивка от стремежи секс.

СТРЕЛЕЦ

Ще съумеете още сутринта да разрешите наболял длъжностен проблем, макар че вие не сте повода за появяването и развиването му. Поставете началото на новите си задания. Помислете си какво би трябвало да измененията в живота си. Време е да оцените трезво и личните неточности, провокирани от припряност или неспособност да деянията схващане. Новите любовни връзки няма да ви донесат нищо друго с изключение на разочарования. Сексуалните ви връзки за следващ път са в рецесия, само че повода е във вашите прищявки и постоянно неодобрение.

КОЗИРОГ 

Бъдете виновни към служебните си отговорности и ще осъзнаете какви висоти може да постигнете в този ден. Разрешете неотложни финансови въпроси, с цел да имате пари за покриване на налозите при започване на годината. Деловите срещи и диалози са сполучливи. Не бъдете прекомерно настойчиви и не насилвайте събитията. В персоналните връзки са вероятни проблеми с сътрудниците ви поради разграничение в мненията. Направете крачката към изясняване на връзките, зарадвайте обичаните си с подарък и се отдайте на приятни полови преживявания. 

ВОДОЛЕЙ

Не мислете за вложения. Във ваша изгода е да внимавате на работното място. Склонни сте да противоречите на всичко казано от страна на управлението, само че си вредите и не печелите благосклонността на вашите сътрудници. Новите запознанства не трябва да ви подтикват към спор с директните ви началници и сътрудниците. По-добре стойте настрана. Неприятели се пробват да навредят на персоналните ви връзки. Бъдете готови. Вечерта се отдайте на сантиментални мигове и полови удоволствия и забравете за опитите да ви разделят с интимния ви сътрудник. 

РИБИ

На вашето работно място ви следва един необикновен ден. Нови запознанства и възобновяване на остарели, ще ви разрешат да откриете нови благоприятни условия за професионална изява, само че не бъдете прибързани. Не бива да изоставяте сегашната си работа без да сте сигурни, че ще изпълнят обещанията си. Необмислените промени ще бъдат неточност. По опция останете измежду фамилията си. Отдайте се на сантиментални срещи и създайте хармонията в връзките с обичаните си хора. Сексът ви зарежда със сили и ще ви даде опция да се насладите на възприятията си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР