Дневен хороскоп за 05.11, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 05.11, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Сексът остава мираж за една зодия, друга се бори със служебни неприятности

 Дневен хороскоп за 05.11, четвъртък, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Напрегнати сте поради компликации, които не сте очаквали. Работете без припряност. Премълчавайте и ще спечелите уважението на близките, изключително на вашите сътрудници и началници. Не бъдете взискателни. Постарайте се да избягвате разногласията и споровете и не обръщайте внимание на сериозните забележки по ваш адрес. На вашето работно място следобяд ще ви изненада запознанство, а вечерта ще ви поканят на сантиментална среща. Ако сте фамилни не изневерявайте, с цел да не съсипете хармоничните връзки в дома си, а и с цел да не се лишите от полови удоволствия. За несемейните новото другарство може да се окаже завладяващо.

ТЕЛЕЦ

Преди обед не избързвайте с рецензията към сътрудниците си, нито с готовност да блеснете със качествата, които те правят оценка и без да им ги натрапвате. Създавате причина за служебни спорове  заради невъзможността да реагирате умерено. Поставете началото на нови занимания. Умората след работа ви вреди, в случай че сами не се постараете да се разтоварите от напрежението. Разходете се из парка със фамилията си или се вижте с другари. В приятна компания ще се освободите от напрежението и няма да сте нападателни към обичаните си и брачните си половинки. 

БЛИЗНАЦИ

Не позволявайте на който и да било да ви принуждава да завършите бързо работата си, тъй като качеството няма да е положително и ще се изложите. Ще ви притеснят проблеми с сътрудниците и деловите сътрудници. Не са изключени разочарования. Деловите диалози са сполучливи, в случай че са извършени в неофициална конюнктура. Направете крачката към изясняване на връзките си с вашите близки. Вечерта очаквайте сантиментална среща, която може да ви подари незабравими мигове. Не се отхвърляйте и от мечтаните полови наслаждения.  Ако познанството е разочароващо, прекратете връзките си в зародиш, с цел да избегнете бъдещи премеждия.

РАК

Ваши настоятелен сътрудници споделят с вас концепциите си за разширение на фирмената ви активност. Преценете ги добре, преди да се съгласите с тях и да започнете акция за популяризирането им. Прекалената интензивност на работното място ви вреди. Стремежът към триумф и желанието ви да разрешите бързо всичките си задания води до неточности. Не избързвайте в нищо. В персоналният ви живот са вероятни спорове, последвани от внезапни промени в настроението, само че повода е в околните ни, на които не можете да обясните повода за закъсненията си. Хармонията в дома ви за следващ път е подложена на инспекция. Сексуалните ви връзки са изцяло замразени. 

ЛЪВ

Преценете дали да предприемете делово пътешестване зад граница, или да се заемете със служебните си задания, макар че може да няма ограничавания. Решението ви за промени свързани с кариерата ви е във ваша изгода. Общуване с сътрудниците ви е хармонично. Не избързвайте в дейностите си. Очаква ви делова среща, която ще запомните с постигнатия триумф, само че и с прелестно възприятие. Обстановката в дома ви е мразовита поради подозрения в невярност, които са подбудени от интриги, достигнали до половинката ви, а вие добре знаете от кого идват, само че отказвате да го изолирате от вашето обграждане. Очаквайте отводът на интимната си половинка от полови удоволствия.  

ДЕВА

За да успявате и да сте удовлетворени от себе си не надценявайте опциите си в този ден и не надскачайте себе си, тъй като умората ви вреди. Избегнете рискованите покупко-продажби. Във ваша изгода е да сте търпеливи, спокойни, уверени и да се задълбочите в дилемите си. Помислете дали не грешите, че отказвате спомагателна работа. Романтично настроени сте и изпълнени с любов към обичаните си хора. Те ще оценят вашето отношение, само че не се поддавайте на увещания за покупки, подбудени от желанието им да се поглезят. По-добре ги заведете на ресторант, а по-късно се отдайте на незабравими интимни мигове и полови удоволствия. 

ВЕЗНИ

Не са изключени проблеми с сътрудниците ви, поради опита им да ви пречат на работата, макар че вие им помагате и на тях. Ако сте внимателни и избягвате разправиите триумфът е с вас. Не се доверявайте на непознати хора, единствено тъй като са ви приятни. Не пропускайте опцията за диалог с началниците си. От вас зависи по какъв начин ще организирате времето си измежду работа, дали вечерта ще имате посещаване на другари или ще се усамотите с околните си. Не пропускайте половите удоволствия поради посетители, които отхвърлят да си тръгнат, макар че на идващия ден сте на работа - мотив да ги отпратите. 

СКОРПИОН

Днес ви следва да изживеете позитивни промени в материално отношение, свързани с спомагателна работа. Не позволявайте да ви прекъсват до момента в който работите, с цел да отхвърлите отговорностите си по-бързо. Деловите диалози са сполучливи. Пътувайте, в случай че ви дават такава опция. Ако се приберете ядосани и придвижите служебните си проблеми вкъщи спор с околните ви не е изключен, освен това сериозен и мъчно обратим към по-добро. Помислете за основаване на семейство, в случай че не сте обвързани и съхранете хармоничните си връзки. 

СТРЕЛЕЦ

Стабилизирайте постигнатото, без да влагате страст. Не започвайте нови задания. Работата няма да ви донесе предстоящите резултати. Не се ядосвайте на неуспехите си, тъй като са краткотрайни, а и с кахъри и нервно напрежение няма да постигнете нищо. Деловите срещи и диалози са несполучливи и е по-добре да ги отложите. Вечерта не уговаряйте срещи с другари, с цел да не се изпокарате с околните си. Ще ви изненадат с незабравима сантиментална среща. Сексуалните удоволствия са ви позволени, в случай че сте опознали добре новите си сътрудници и не сте ги срещнали в днешния ден. 

КОЗИРОГ

Без съмнение направете нужните служебни промени, даже и в случай че се постанова да уволнявате подчинени. Резултатите от постигнатите материални триумфи очаквайте след известно време. Случайните настоятелен запознанства няма да изчезнат безследно и ще са ви от изгода. В положение сте да получите самопризнание. Време е да внесете естетика и в връзките с сътрудниците си, с цел да имате повече време за персоналния си живот. Променете към по-добро връзки си в фамилията. Ако имате до себе си обичан човек се отдайте на интимни мигове и полови наслаждения. 

ВОДОЛЕЙ

Пригответе се от сутринта за съзнателно създавани ви компликации на работното място, с цел да се откажете от проектите си. Не се карайте с сътрудниците си, а им обяснете че няма да се случи и ще намерите метод да се справите. Не е изключено, макар трудностите, някои непредвидени, да имате триумфи и да научите за идни постоянни доходи. Намерете метод, в случай че сте обидили интимната си половинка да поднесете извиненията си. Романтична вечеря в прелестно заведение може да изглади спора посред ви и да ви подари с незабравими полови мигове. 

РИБИ

Не е удобна за вас дейната работа в този ден. Не са изключени разправии на работното място поради неприятни настоятелен срещи и диалози от предходните дни, които през днешния ден обсъждате и сътрудниците ви кипят от гняв. Справяте се добре със дилемите си. Не прекалявайте с рецензията. Късметът не е с вас. Не планирайте среща с другари, които сте поканили на вечеря, с цел да не изострите в допълнение ситуацията. По-добре се усамотете в компанията на обичаните си и се отдайте на интимни диалози и незабравими полови мигове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР