Дневен хороскоп за 05.10.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНАнализирайте думите

...
Дневен хороскоп за 05.10.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНАнализирайте думите
Коментари Харесай

Всичко, започнато днес, носи проблеми на една зодия

 Дневен хороскоп за 05.10.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН

Анализирайте думите на новите си настоятелен познати, с цел да не изживеете следващото, само че не последно отчаяние, което ви спохожда, поради ретроградното придвижване на Меркурий. Промени ще усложнят връзките ви на работното място, тъй като не сте подготвени за тях. Не предлагам да пътувате. Очаквайте информация за бъдещи материални триумфи. Семейните дами могат да се отдадат на възприятията си и да пътуват с обичаните си хора. Несемейните да внимават със запознанствата. Ако не сте опознали добре новите си сътрудници, сексът може да ви разочарова.

ТЕЛЕЦ

Сутринта се заемете съществено със дилемите, които ви оказват помощ да приведете в осъществяване професионалните си проекти, спазвайки повелята на ретроградния Меркурий. Срещите и договарянията ви са сполучливи, а също и деловите пътуванията. Материалните ви триумфи са сигурни, с помощта на новите ви настоятелен сътрудници и на хората, които ви поддържат. Подгответе се благи дами, че новото сантиментално въодушевление ще е разочароващо. По-добре се дистанцирайте незабавно. Сексуалните ви връзки с новите сътрудници са видимо хармонични, само че се чувствате засегнати и афектирани от несъобразяването с вашите стремежи.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете изключително деликатни при работа с документи и не слагайте подписа си през днешния ден, тъй като може да се окажете подведени, в случай че заставате против условията на ретроградния Меркурий. Пазете от измами и самозаблуда в професионално отношение. Не проявявайте непотребна наивност, в случай че ви убеждават да се включите в благотворителна акция. В персоналният ви живот са вероятни спорове, последвани от внезапна смяна в връзките. Сексуалният ви живот не е съразмерен. Откажете се от желанието да се отдадете на полови удоволствия.

РАК

Очаква ви спокоен и съразмерен ден, стига да не прекалите с условията си. Пътуване, което ще се наложи да осъществите следобяд ще бъде с напрежение и обвързвано с неприятни диалози, които сте длъжни да проведете, в случай че сте неразумни, тъй като Меркурий е назадничав.. Трудностите са подбудени от странични фактори, неизбежни и непредвидими, по тази причина не си заслужава да се ядосвате. Предпазвайте се от проблеми с брачния сътрудник. Не реагирайте нападателно на упреците му, че сте отсъствали от вкъщи си през целя ден. Вечерта се постарайте да забравите за разправията и се отдайте на приятни полови мигове.

ЛЪВ

Резултатите ви на работното място са отлични. В този ден ви чакат позитивни промени в материално отношение, само че може да претърпите и разочарования поради ретроградното придвижване на Меркурий.. Всички настоятелен срещи са сполучливи. Засилва се интуицията ви. Осъществете замислите си. Успехът е с вас, в случай че сте свързани с креативна специалност.  Възползвайте се от опцията да срещнете поддръжка на концепциите си. Не допускайте препирня сутринта, в случай че колегата ви не е дочул с кого и какво приказвате. Вечерта се отдайте на възприятията си и на приятни полови удоволствия.

ДЕВА

Сутринта се срещнете с авторитетен прочут. Очаквайте недоразумения и различия, само че в случай че не се поддадете на страстта и премълчите ще отминат без последици, и макар ретроградното придвижване на Меркурий ще се справите ослепително. Не си разваляйте настроението. При разискване на професионални проблеми не спорете и не се заяждайте. Деловите срещи са затруднени. До обед не е удобно общуването с ваши родственици. Не противоречете, не говорете на висок звук и избягвате обидните изявления. Не уговаряйте сантиментални срещи. Сексът няма да ви достави наслаждение.

ВЕЗНИ

Осъществете плануваните настоятелен срещи и не отхвърляйте запознанствата поради ретроградния Меркурий. На работното място сте дейни и уверени. Радвате се на мечтаните триумфи в начинанията, чието начало поставяте през днешния ден. От настоятелен, връзките ви може да се трансфорат в интимни. Няма да ви липсват приятни вести и забавни преживявания. Може да ви се коства, че е настъпила нова рецесия в връзките с околните ви хора, само че това е ваше мнение, което не дава отговор на действителността. Не се тормозете от проблеми с интимната половинка, която ще ви посрещне с сантиментална вечеря и предпочитание за полови удоволствия.

СКОРПИОН

Не се ядосвайте, а приемете предизвикването, в случай че денят ви е сложен и докажете, че можете да се справите с всичко. Меркурий е назадничав и подтиква предвидливостта ви. Проблемите на работното място са краткотрайни и ще ги разрешите бързо. Очаквайте материални триумфи. Обърнете внимание на хората от новото си делово обграждане и открийте в тях потребни за вас позитивни качества. Вечерта ще се радвате на приятна новина от надалеч. Отношенията в фамилията ви се възстановяват. Сексуалният ви живот изисква да сте в положително въодушевление, с цел да не отдалечите още веднъж обичаните си хора.

СТРЕЛЕЦ

На работното място сте спокойни, само че прекомерната самонадеяност ви вреди, тъй като пропускате да отбелязвате грешките на вашите сътрудници, които по-късно постоянно се постанова вие да поправяте. Задълбочете се в отговорностите си, с цел да не допускате неточности, при ретроградното придвижване на Меркурий. Начинанията ви би трябвало да са обвързани с потребни настоятелен запознанства. Несемейните ще срещнат подобаващия сътрудник, само че за следващ път ще прекалят с претенциите си, които могат да  съсипят незабавно запознанството. Не се надявайте на хармонични полови връзки, в случай че сте изневерили и са ви разкрили.

КОЗИРОГ

Всичко стартирано ви носи проблеми в този ден, ето за какво ви поучавам да забравите за начинанията и да спазвате повелята на ретроградния Меркурий. Прибързаността е във ваша щета, макар желанието ви да се справите по-бързо със забавянето, наложено от компликациите. Рутината ще ви помогне да се справите със дилемите си. Не я подценявайте. Не се впускайте в любовни връзки, с цел да не страдате откакто разочарованието се стовари над главите ви. Сексуалните удоволствия с непознати сътрудници ще ви донесат съществени проблеми. 

ВОДОЛЕЙ

Днес сте подложени на изкушения за промени и пътувания. Поднасят ви примамливи оферти за инициативи. Не отлагайте дълго отговора си, като имате и поддръжката на ретроградния Меркурий. Ще вложите огромна част от силите си в създаване на нов креативен план. Дори и да се сблъскате с компликации, те са елементарно преодолими. Радвате се на споделени усеща и на естетика в персоналните връзки. Не изневерявайте. Желанието да блеснете пред интимната си половинка с невероятни полови преживявания не е мотив да разказвате за насъбрания опит с други интимни сътрудници.

РИБИ

Можете да наберете средства за благотворителна идея в този ден, само че според предизвестията на ретроградния Меркурий. Не избързвайте на работното си място. Не са изключени неточности поради прекомерната ви самонадеяност. Проведете плануваните диалози. Всички инициативи ще бъдат сполучливи, в случай че повярвате в силите си и не се разпилявате. Откажете се от сантиментални срещи, тъй като е допустима демонстрация на ревнивост, проблеми в персоналните връзки и разправии. Вашето неточно отношение към обичаните ви и сексът с ваша остаряла обич, ще раздразни околните ви и ще се развихри скандал.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР