Дневен хороскоп за 02.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова-АленаОВЕНВъпреки напрежението през

...
Дневен хороскоп за 02.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова-АленаОВЕНВъпреки напрежението през
Коментари Харесай

Предупреждение към една зодия: Спрете да се ядосвате за глупости!

 Дневен хороскоп за 02.08.2021 направен от Светлана Тилкова-Алена

ОВЕН


Въпреки напрежението денем резултатите от завършването на незабавните задания е ненадейно високо финансово заплащане, което ще получите през идната седмица. Не бива инатливо да проваляте проектите на сътрудниците си, поради отсъствието ви на значими разисквания, които сте длъжни да посетите и да вземете присъединяване с персоналното си мнение. Не изневерявайте, с цел да си спестите проблеми в персоналния живот, в случай че сте фамилни, скъпи дами. Ще срещнете компликации в общуването. Не се надявайте на помиряване в леглото. Именно сексът ще е причина за по-голям скандал с брачния ви сътрудник. 

ТЕЛЕЦ

Гледайте метафизичен на неприятностите и проблемите и няма да изпадате в типичната за вас суматоха, когато се сблъскате с тях. Усещането за успокоение ще ви възвърне позагубената убеденост. Ще се справите с компликациите на работното си място, само че с повече усърдие и без да създавате на напрежение. Сериозни проблеми в връзките с обичания ви потискат. Следобедът ви предлага нови запознанства и сантиментални увлечения. Не правете прибързани опити за доближаване и не се отдавайте на полови преживявания с малко познати сътрудници, в случай че сте фамилни. 

БЛИЗНАЦИ

Денят ви носи естетика в служебните връзки, която ви радва и ви оказва помощ да сте дейни. На работното място е умерено, в случай че сами не си създадете напрежение. Не е изключено да спорите с ваш сътрудник поради несъгласието ви с неговите хрумвания. Желанието ви тъкмо през днешния ден да харчите пари води до съществени финансови загуби. Избягвайте новите запознанства и проявете въздържаност в общуването с малко познати хора. Няма да устоите на половото привличане на новите си познати, благи дами. Ако не сте съществено обвързани, можете да си позволите полови удоволствия. 

РАК

Забравете желанието си да вървите напред и да поставите началото на нови занимания. Бъдете деликатни, тъй като сте склонни да се заяждате. Не се впускайте в рисковани инициативи даже и в случай че имате финансови усложнения.  На работното място не се поддавайте на недомислени оферти. Чувствата ви са споделени и хармонични. Постарайте се да създадете приятна интимна конюнктура и се усамотете с обичания си. Вечерта очаквайте да ви изненадат с предложение за интимна среща и полови преживявания. Ако сте фамилни не изневерявайте. 

ЛЪВ

Ще се ядосате на ваши близки, тъй като имат свои си проекти. Няма по какъв начин да ви попречат да отидете на работа, макар опитите им да ви натоварят със свои отговорности. Не е желателно да пътувате, с цел да избегнете проблемите с пътната полиция. Деловите срещи отложете за идната седмица. Не забравяйте, че вечерта сте дали обещание да бъдете с брачния си или съкровен сътрудник и да отидете на ресторант или празненство, даже и в случай че опонира на вашите планове. След като се приберете се отдайте на полови мигове. Ако сте изтощени или без въодушевление, споделете това с половинката си.

ДЕВА

Предстои ви кондензиран е с неприятни страсти ден, поради капризите на ваши родственици. От една страна се постанова да работите до късните часове на деня. От друга - да се занимавате с непознати проблеми. Във ваша изгода е да се предпазвате от инициативи и да не разчитате на работа в съдружничество. Не критикувайте! Не закъснявайте, в случай че желаете да се отдадете на възприятията си и на интимните мигове с обичания си. Вместо да се срещате с приятелки, се приберете и пригответе сантиментална вечеря, а по-късно обградете с любов колегата си, с цел да се отдадете на пълностоен секс. 

ВЕЗНИ

Хармонията към вас е заслужена премия поради всичко, което ви потискаше предходния ден. Успехът е с всички,  които реализират комерсиална активност. Вечерта излезете на пазар със фамилията си. Ще стабилизирате финансовото си положение в идващите дни, в случай че през днешния ден обмислите и поставите началото на нови задания. Възможни са разправии в фамилията. Пазете се от запознанства и изневери, тъй като ще ви разкрият незабавно. Несемейните дами да чакат предложение за брак и полови преживявания. Семействата без деца може да основат мечтаното дете.

СКОРПИОН

Подгответе се за изненадващо предложение, което ще повлияе съществено на професионалната ви кариера. Във вашите ръце е триумфът ви и шансът да разширите активността на вашата компания. Тези от вас, които са уговорили делово пътешестване, могат да го осъществят с триумф. Принадлежите  на обичания си напълно. Променете държанието си, с цел да не отблъснете или да му дадете мотив за ревнивост. Тази вечер се откажете от половите удоволствия и се постарайте да възстановите хармонията в връзките си с такт и самообладание.

СТРЕЛЕЦ

Пригответе се за неприятности, свързани с желанието ви да уговорите за този ден срещи с авторитетни и потребни ви хора. Ако се постанова да изнасяте действителни или виртуални лекции в идващите дни, през днешния ден се подгответе на мира. Не ви поучавам да губите времето си в занимания, които не ви носят изгода. Ако са свързани с имуществени проблеми, ще окажат въздействие и върху персоналния живот. В персоналният ви живот съществуват съществени несъгласия. Причината е в нежеланието ви да приемете гледната точка на интимния си сътрудник. Нямате късмет да оправите връзките си и да изгладите недоразуменията до вечерта. Не настоявайте за интимни мигове.

КОЗИРОГ

Ще изживеете позитивни промени, които и вие самите не очаквате. Съдбата ви оказва помощ да се справите със дилемите си, които ви притискат със период за осъществяване. Денят е съвършен за пътувания. Признанието и триумфът са ви обезпечени, в случай че гледате действително за ставащото. Ваш сътрудник ще ви окаже неоценима услуга. Проблемите в фамилията ще ви депресират, в случай че не ги изясните още сутринта. Партньорът ви се съмнява в възприятията ви. Не вярвайте на интригите, с които се пробват да ви накарат да изневерите, отдавайки се на секс с малко познати сътрудници. 

ВОДОЛЕЙ

От сутринта сте ядосани и раздразнителни поради проблеми в персоналните връзки, които лишават огромна част от времето ви до обед, което ненадейно е наситено с настоятелен задания и диалози. Не са изключени и проблеми с ваши настоятелен сътрудници. Налага да се заемете с неприятни отговорности и да взимате бързо решения. Предпазете се от непредвидени проблеми в персоналния живот. Отдалечили сте се от обичаните си хора и сте събудили подозренията им, че сте изневерили. Създайте сантиментална конюнктура и да възвърнете у половинката си желанието на полови удоволствия. 

РИБИ

Бизнесмените да не уговарят срещи и да не организират диалози, свързани с предложение за съдружничество, даже и в случай че са с другари, на които имат доверие. Днес се отдайте на креативния си порив. Ако сте хора на изкуството може да създадете впечатляващи картини, стихове, романи и да блеснете с вашата светлина в общественото пространство. Избягвайте новите запознанства, даже и да се надявате на сантиментална среща, срещнали най-сетне подобаващия сътрудник. Не се поддавайте на желанието за секс с чужд сътрудник, даже и в случай че не сте фамилни, тъй като рискувате да си създадете съществени проблеми.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР