Дневен детски център беше официално осветен в Първомай от отец

...
Дневен детски център беше официално осветен в Първомай от отец
Коментари Харесай

Дневен център за деца отвори врати в Първомай

Дневен детски център беше публично осветлен в Първомай от отец Станимир Станчев. Една нова услуга дава опция на родителите от общинския център да бъдат свободни час, два или ден, без да се тормозят за децата си. Центърът разполага с две пространства – едно огромно, в което децата могат да си играят и едно по-малко с две креватчета за сън.

Препоръчителната възраст, в която децата могат да се възползват от почасовите занимания е сред 1 и 6 години, само че има проходилка и столче и за по-малки малчугани, а постоянно и по-големи деца са привлечени от многообразието на играчките и заниманията.

Собственичката на новия дневен детски център в Първомай Ели Воденичарова от години се занимава с създаването на планове по разнообразни европейски стратегии. Работила е за министерствата по стопанска система, туризъм, превоз и други, само че този път взема решение самата тя да се възползва от дребна грантова скица за развиване на личен бизнес. Съдействие ѝ оказва и Община Първомай, като за начинанието са отпуснати 10 000 лева, а останалото е самоучастие.
 20pl4021-3  20pl4021-2  20pl4021-1
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР