Днешното решение на Главчев беше неизбежно и правилно. Но и

...
Днешното решение на Главчев беше неизбежно и правилно. Но и
Коментари Харесай

Нинова за оставката на Главчев: Неизбежно и правилно

" Днешното решение на Главчев беше неизбежно и вярно. Но и днешното решение е горчив урок за цялата политическа класа и най-много за ръководещото болшинство. Урок за това, че е обикновено, в правовата страна да има ръководещи и съпротива. Нормално е да имаме разнообразни отзиви, тъй като идваме от разнообразни групи "

Това бяха първите думи на Корнелия Нинова в Народното събрание след оставката на ръководителя на Народното събрание Димитър Главчев.

" Краят на председателството на господин Главчев е опция за ново начало, то е предизвикателство пред всички нас. То е тест за политическа зрялост. Дали сме подготвени да сложим ново начало на парламентаризма.

Корнелия Нинова опонира на Борисов в изявлението му от сутринта, че Българска социалистическа партия клатят страната.

" Чухме сутринта, че Българска социалистическа партия желаят да събарят страната. Искаме да възстановим правилата на правовата страна и на държавността. Може би в действителност губим от това, което се случи, само че печели правовият ред и демокрацията. Ние от Българска социалистическа партия ще сме поръчител за това и най-много българските жители да се усещат свободни, да имат отзиви, да го отстояват и да се борят за своите позиции ", приключи Нинова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР