Днешният ни лайфхак е посветен на енергийните напитки - един

...
Днешният ни лайфхак е посветен на енергийните напитки - един
Коментари Харесай

Никога енергийна напитка преди и след кафе - води инфаркт - slava.bg

Днешният ни лайфхак е отдаден на енергийните питиета - един сателит на празниците през последните години, чието наличие не просто не е наложително, а се оказва, че даже не е и желателно. Мнозина може да сметнат, че те са надали не превантивни против ковид, тъй като повдигат тонуса. Така ли е? Всъщност, резултатът от тях трае единствено час. Освен това, цената му е прекомерно висока за организма. Какво съдържа една енергийна напитка?
10 чаени лъжички захар, колкото шоколад, плюс газове, плюс коефин. Към последното ще прибавим лайфхака в никакъв случай, но в действителност в никакъв случай да не комбинирате енергийна напитка с кафе. Нито дружно, нито преди, нито по-късно.
Защото можете да си предизвикате хипертонична рецесия, а в случай че не сте във форма - даже инфаркт. Не е подбив, поглъщането на едно кенче такава напитка е троен удар за сърцето. Даже и нищо да ви няма, обезпечени за повишението на кръвното и ускоряването на пулса, което несъмнено не е за всеки.
Това важи с особена мощ освен за хората на възраст, само че също за децата и младежите - главните консуматори на енергийните питиета, както и за тези от нас, които имат наднормено тегло. Избягвайте въобще пиенето на такива течности. Не са за вас!!!
Не бива да имате никакво подозрение, тъй като към този момент имаме регистрирани и смъртни случаи от предозиране с енергийни питиета, което е научно открито чрез задълбочени интернационалните проучвания.
Ако напълно не можете без да се наливате с това нещо, апелирам, най-малко не употребявайте енергийни питиета повече от един път на няколко месеца.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР