Днешният ден ще донесе финансова печалба за една зодия, друга

...
Днешният ден ще донесе финансова печалба за една зодия, друга
Коментари Харесай

Овен: Бъдете готови за сюрпризи от различно естество

Днешният ден ще донесе финансова облага за една зодия, друга ще бъде нараснала в службата, а трета ще преоткрие любовта.

Ето какво вещаят звездите за през днешния ден:

Овен

Бъдете подготвени през днешния ден за сърпрайзи от друго естество – приятни и не напълно. На първо място те ще обиден Вашия персонален живот и всичко, обвързвано с него по един или различен метод. Разбира се, че не можете да предвидите всичко, само че да застанете в бойна стойка, с цел да имате подготвеност да отвърнете на удара, е изцяло по Вашите благоприятни условия.

Телец

Очаква Ви прелестен ден, доста подобаващ за другарство, другарски срещи и нови запознанства. Ще прекарате времето си добре, намирайки доста мотиви за наслада и забавление. Лесно ще се справяте с домашните отговорности. Ще се появят нови хрумвания и проекти. Финансовата обстановка е удобна и ще може да вършиме по-едри покупки. През втората половина на деня са евентуални пътувания, които ще бъдат уморителни, само че сполучливи. Денят е подобаващ за разискване и начало на взаимни планове.
 

Близнаци

Днес яснотата е изключително значима, по тази причина би трябвало колкото може повече да се постараете и да се убедите, че говорите точно това, което сте желали да кажете, и че хората вярно Ви схващат. Ако не извършите това, поражда сериозна заплаха от спорове. Проверявайте по няколко пъти всички изпращани от Вас писма по електронната поща, а в диалозите деликатно обмисляйте това, което желаете да кажете, преди да си отворите устата. В последна сметка Вие ще бъдете възнаградени за своята далновидност и предвидливост.
 

Рак

Безпристрастната позиция е постоянно най-правилната, а това е изключително годно през днешния ден, когато към Вас ще кипят куп страсти. Ако това се случи в професионалната сфера, пробвайте се, колкото може по-бързо да се окажете надалеч от ставащото и покажете на висшестоящите лица, че нямате никакво отношение към тази драма. Ако нещата се отнасят до персоналната сфера, пропуснете всички встъпления и преминете към прям диалог.
 

Лъв

Днес на Вашия обичан човек няма да желае да Ви припомня за някои моменти от Вашия взаимен живот, въпреки че това би било доста потребно за по-нататъшните връзки. Постарайте се да му намекнете за това и да се опитате да си спомните предишното дружно. Трябва да помогне.
 

Дева

Днес интензивно ще поддържате връзка с обичания човек и ще си вършиме взаимни проекти. Ще се появят хрумвания за пътешествия в чужбина. Здравето Ви през днешния ден може да не е доста устойчиво заради нервното пресилване и многото прекарвания. Старайте се, да се отнасяте към всичко умерено Имайте на разум единствено удобни разновидности за развиване на събитията. Не е зле да се обърнете към консултанти и доктор.
 

Везни

Днес ще Ви бъде много мъчно и самотно, защото Вашият обичан човек няма да се отличава с увереност и разговорчивост, което значи, че цялата самодейност би трябвало да проявявате независимо и без ничия помощ, а това няма да помогне за възстановяване на настроението.
 

Скорпион

Днес ще си дадете, че обстановка, аналогична на тази, която в този момент съществува межди Вас и Вашия обичан човек, към този момент се е случвала. Остава единствено да си спомните, по какъв начин сте се държали тогава, да разберете какво не би трябвало да вършиме, и да измислите някакво ново решение на този еднакъв проблем.
 

Стрелец

Денят е подобаващ за съсредоточаване върху домашния живот. Отношенията с околните хора през днешния ден ще Ви радват ; ще зародят доста нови мотиви за диалози. Може да посветите деня на покупки за в къщи, на декорации и декориране. Може да организирате празник или фамилно мероприятие, само че към каквото и да се ориентирате, то ще премине прелестно и дълго време ще се помни. Така добре биха минали през днешния ден и любовните срещи.
 

Козирог

Днес ще бъдете още по-съобразителни и наблюдателни. Използвайте своите гении, с цел да предпазите някой от хората, които Ви обкръжават, от огромни неточности. Възможно е напъните Ви да не бъдат оценени по достолепие, само че единствено след няколко дни хората ще се разтапят пред Вас за направеното положително и за това, че сте се намесили. Това е следващото удостоверение за това, че постоянно знаете по кое време сте прави! Ще съумеете по друг метод да погледнете на това, по какъв начин сте избрали своето бъдеще и още един път ще се зарадвате, че сте избрали различен път.
 

Водолей

Обикновено сте самото олицетворение на обективността, само че в този момент сте в извънредно извънредно въодушевление. Усещате носталгия и прочувственост, което напълно не е свойствено за Вас. Може и да подсмърчате, когато в нормална телевизионна реклама видите малко кученце или стара дама с благородно изражение?... Какво пък, дори и Вашият, във висша степен разумен знак понякога претърпява мощни страсти...
 

Риби

Днес на Вашия обичан човек няма да е елементарно да си потвърди нуждата от това или това деяние. За него би било доста по- елементарно, в случай че към неговите причини се прибавят и Вашите. Само че те би трябвало да са фактически безапелационни и несъкрушими, другояче нищо няма да костват.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР