Днешният ден ще бъде много вълнуващ за феновете на българския

...
Днешният ден ще бъде много вълнуващ за феновете на българския
Коментари Харесай

Томова-Свитолина в Монтерей: Коментирайте днешните мачове


Днешният ден ще бъде доста трогателен за почитателите на българския тенис. Първата ни ракета при дамите – Виктория Томова, ще се изправи против Елина Свитолина на осминафиналите на WTA 250 шампионата в Монтерей. Двубоят е четвърти в програмата на централния корт, която стартира в 23:00 ч. българско време.

Българката е в серия от три следващи чисти победи, откакто не загуби сет и в квалификациите. В първи кръг от главната скица Томова в профил международната №100 Диан Пари, до момента в който Свитолина отстрани 115-ата в ранглистата Анастасия Потапова.
Централен корт, начало в 23:00 ч.
Маяр Шериф – Киан Уан
Хедър Уотсън – Нурия Паризас Диас
Елина Свитолина – Виктория Томова
Мари Боузкова – Петра Мартич

Пълната стратегия за шампионата в Монтерей можете да видите ТУК

Междувременно в Лион третата в схемата Виктория Голубич ще се изправи против Виталия Дятченко, а представителката на домакините Каролин Гарсия ще опита да преодолее Мартина Тревизан.

Пълната стратегия за шампионата в Лион можете да видите ТУК

Днес ще има и няколко мача с българско присъединяване на равнище ITF. В Анталия Симон-Антони Иванов започва против Лусио Карневале (№1738), до момента в който Юлия Стаматова ще играе с Мириам Колоджейова (№270). Междувременно Джулия Терезийска продължава присъединяване си в Монастир с дуел против Келиа Бихан (№825).

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР