Днешният ден ни призовава да направим нещо необичайно, за което

...
Днешният ден ни призовава да направим нещо необичайно, за което
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 17.03: Винаги има изключения

Днешният ден ни приканва да създадем нещо извънредно, за което сме се колебали, или смяна, която е значима за нас, и да се разпознаваем. Правилата важат, само че има и изключения, които ги удостоверяват. От друга страна, изчезва всякаква податливост да действаме консервативно или въз основа на това, което е в унисон с мнението на другите. Нашата цел е да задоволим личните си стремежи, да станем самостоятелни, да разчупим навиците и оковите и да освободим капацитета си, да избягаме от откритото и клишетата. Разбира се, това може да провокира разнообразни реакции в близките.

Желанието ви да измененията всичко към себе си и в персоналния си живот ще бъде огромно, тъй че е доста евентуално да бъдете сюрпризирани през днешния ден. Това, което е несъмнено, е, че каквото и да опитате ще бъде сполучливо и с него ще докажете на всички, че когато желаете нещо, нищо не ви стопира.

Смущения във вашата връзка, фамилна или професионална среда ще ви тласнат към поредност от реакции или издънки. Дори и по този начин обаче това ще ви се отрази добре, тъй като ще преодолеете несигурността и страховете си и може би ще извършите нещо друго.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР