Днешният ден на национален протест трябва да приключи с оставката

...
Днешният ден на национален протест трябва да приключи с оставката
Коментари Харесай

Инджова: Днешният национален протест трябва да завърши с оставката на Борисов

Днешният ден на народен митинг би трябвало да завърши с оставката на премиера Бойко Борисов. Това съобщи пред БГНЕС Ренета Инджова, първият длъжностен министър председател (1994-1995). Тя интензивно взе участие в митингите и даже нахъсва жителите да продължат да упорстват за оставките на премиера и основния прокурор.
„ Борисов би трябвало да подаде оставка. Откакто през вчерашния ден той съобщи, че мафиотите, хазартаджиите са на улицата врече е да пристигна да се срещне с нас, тъй като той обича да се среща точно с такива хора “, сподели Инджова.

Тя повече не приканва институциите на Европейския съюз да вземат отношение, „ тъй като всеки, който вземе отношение към него значи, че желае да се избавя от кликата, която Борисов води “

„ Ние сами ще би трябвало да се освободим от Борисов без Европейски Съюз. Важното е, че всички медии по света демонстрираха лицето на този човек “, акцентира първият български длъжностен министър председател и още веднъж повтори: „ Щом мафиотите са на улицата да пристигна и да се срещне с тях. Той доста обича да си поддържа връзка с тях “.

Ренета Инджова отхвърли да мнения концепцията, препоръчана от Движение за права и свободи предходната седмица за съставянето на експертен кабинет.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР